Sova på en ö
Annonslänkar Ellos, Royal design, Rum21, Åhlens , Watski, Campadre
 
Jag blev ju dålig efter allt var klart med försäljningen och det var väntat. Allt kommer efteråt ...så trötthet, isande huvud som jag kallar det och migrän i tre dagar. Kalle behövde också vila fast han haft semester så han tog ledigt en dag för vi skulle komma ut på sjön en natt.
 
 
 
Solstolar här ,bord Tris, pallar här  minns ej namn, inredning till båten här  , båten är en Uttern D77 ( många som frågat )
 
 
Där ute på en klippa på kvällen så finns bara stillheten och en total avkoppling. Eftersom vi kom ut sent och inte ville leta efter en ny ö så åkte vi till samma ställe som förra gången. 
 
 
Det dröjde inte så lång stund förrän huvudvärken börjad släppa och allt landar hos en. Allt är klart. Inget mer packande, inte mer bärande, inga resor, inga mer släpkärrar, inte packa djur i bilen eller städa två hus, klippa två trädgårdar eller veta vad man har i två kylskåp osv Allt blev som vi ville och vi är nu helt klara. Det tog några dagar innan det sjönk in. Jag har fällt många tårar av lätthet kan jag säga. 
  
 
Många som tror man är ledsen för man ska lämna huset men det var jag bara när vi precis la ut det på Hemnet, grät för att tiden är över men ångrar inte en sekund. Många ser bara en fint hus och undrar hur man kan sälja...men vi ser allt som vi måste ta hand om. Allt som var trasigt, allt som skulle renoveras och det var väldigt mycket och en plats vi inte ville vara på längre. men som sagt nu går vi vidare.
 
 
Jag har börjat planera middagar lite mer, så lagar vi tillsammans men ska ta lite mer ansvar över maten framöver tänker jag. Tittar i lite kokböcker för att inspireras och handlar hem. Så grillspett med högrevsfärs och så sallad och sås. Vi försöker äta lchf så mycket som går , alltså utan kolhydrater men sedan äter vi allt en glass ganska ofta, fika osv
 
 
överkast här och kuddar här 
 
 
Pettson han har lärt sig det här nu och sover bra och kan koppla av
 
 
 
Ja nu får vi se om det blir några mer nätter framöver. Jag har ganska mycket annat roligt bokat på helgerna men vi ska ta upp båten i oktober och kan även sova ute i september. Finns värme att dra på om man önskar. Älskar ju hösten som ni vet. 
 
Nu ska jag sätta fart här. Idag kommer min brors lilla flicka Elsa som vi ska vara barnvakt till. Det ska bli så himla mysigt. 
 
Kram Lotta 
 
 
Ellos höstnyheter 
 
HÄR , HÄR och HÄR 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Monica

Så härligt allt ser ut! Så fint! Och förstår känslan av lättnad efter allt av extremt mycket jobb, skönt ni kunde koppla av så här. Ha det fortsatt lite lugnare och hoppas ni hinner med båtturer då och då.

2021-08-06 // 10:14:37
Marie

Ohh så härligt, ser underbart ut =D

2021-08-07 // 22:57:45
URL: http://sweetwordsbymirre.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0