Segla i Grekland
REKLAM MORE SAILING 
 
När jag träffade min man så hade hans pappa en segelbåt som vi brukade åka ut med varje sommar. Jag älskade de där stunderna på havet och det har också gjort att vi skaffat egen båt nu. Att segla är ett vackert sätt att ta sig fram i naturen och samtidigt skaffa sig nya härliga äventyr.
 
More Sailing är ett företag som anordnar segling och seglingsresor utomlands. Både här i Sverige och utomlands som tex Grekland som jag älskar och drömmer om eller varför inte Italien. Du hittar också resor till Kroatien och Italien.
 
 

More Sailing har också båtar man kan hyra på egen hand och sätter alltid ihop skräddarsydda resor som ska passa just ditt sällskap. Om du går in på en resa så ser du vad som ingår i just detta paket. 
 
En dag ombord i Grekland kan tex innehålla detta:
 
En vanlig dag på våra båtar börjar ofta med ett härligt morgondopp. Under tiden förbereder er värd frukostbuffén. Efter att alla ätit sig mätta och belåtna bär det av ut till havs för att segla vidare mot dagens destination. Medan vi seglar till nästa mål hinner du sola, bada, läsa bok eller bara njuta av omgivningen.
 
När det närmar sig lunch doftar det gott nerifrån köket. Lunchen avnjuts ofta i en turkos vik följt av bad från båten. Efter lunchen tar ni er vidare till den hamn, vik eller kanske stad där ni spenderar natten. På kvällen får ni en chans att testa på det lokala köket. Avsluta kvällen på en lokal bar innan ni låter havet vagga er till sömns i båten.
 
 
 
Ja är det någonting som jag kan drömma om att göra i framtiden så är det absolut en sådan här resa gärna till Grekland eller Italien. Jag älskar vara ute på vatten. 
 
Vill du läsa mer om dessa seglingsresor så klicka på texten här nedan så kommer du till More Sailings hemsida och där kan du också beställa en katalog.
 
Kram Lotta 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Tina ME

Vi har seglat i Grekland vid två olika tillfällen. Vi hade en skeppare som tog oss mellan olika grekiska öar. Vi gjorde olika strandhugg och i bland åt vi på båten, och ibland åt vi i land i mysiga byar. Oförglömliga resor och upplevelser. Rekommenderas varmt! Kram //Tina

2021-08-18 // 23:09:11
URL: http://https://tiname.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0