Kräftfiske
Annonslänk Mio, Ellos
 
Vi har vi betalt arrende för kräftsfiske i år igen, så himla mysigt att fiska kräftor och något vi kan göra precis utanför husknuten. Vi äger tomten ända ner till vattnet och vi har ganska lång sjötomt som är vår och som vi får nyttja med båt, brygga osv men vattnet är inte vårt så vi betalar arrende för kräftfiske och vanligt fiske i sjön.
 
 
Jag har lite sviter nu efter sista veckorna. Försäljning av hus är en stor grej, man vill ha fint, allt ska bli klart, sitta i möten, man vill att de som tar över ska vara nöjda osv så nu släpper troligtvis lite spänningar. Det där frys i huvudet som jag kallar det och gränsen till migrän i några dagar eller så är det mensen som är på gång igen, jag har aldrig koll på dagarna . Typiskt mig. 
 
I vilket fall så hoppas jag att det är sista gången nu som det kommer. Jag är så pass bra nu och skaffat mig ett liv som bara kommer göra mig bättre dag för dag. Jag ska slippa de där små återfallen så fort det blir lite för mycket. Jag kommer hinna ladda nu, jag har lagom mycket jobb och allt här hemma som är så mycket mindre att sköta nu med bara detta lilla stället. Min hjärna jublar. Går här nu och tar in allt för att förstå. Jag är så in i bängen lycklig. 
 
 
Bara några dagar till så är det bra igen och nu vet jag ju att jag inte behöver åka hit för att ladda och landa. Nu bor jag här 😍 i allt som känns lagom för mig och oss. 
 
Kalle skulle ta en extra semesterdag imorgon, så vi åker ut med båten ikväll och sover på en ö. Jag ska jobba undan lite här så jag kan vara lite ledig sedan resten av veckan ( blogga gör jag alltid , för det är bara kul) . I helgen ska vi ha besök av en liten flicka som vi ska vara barnvakt till. Det blir mysiga dagar och jag älskar ju luften ute nu. Finner sådant ro i detta väder. 
 
 
Jag funderar på om jag ska sätta upp min nya ljusslinga på altanen, den HÄR ( halva priset nu) . Eller om jag bara ska ta fram den på kvällen när jag känner för det. Får prova i helgen och visa er. Jag städade på altanen igår och det blev så fint. Jag har ljusslinga i äppleträdet utanför men ska ta och klippa det nu under jas. När vi bygger flotten sedan får vi ta hit en elektriker så vi kan få mer lyse här vid bryggan och slänten.
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
Höstnyheter Ellos
 
HÄR och HÄR 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lena M

Jag älskar bilden av stugan som sticker upp i naturen och med vattnet nedanför. Så himla fin och härlig bild. Visst är det mysigt med ljusslingor och lyktor nu när mörkret faktiskt kommer tidigare och tidigare.
Igår hade jag inte alls höga temperaturer i växthuset, och mina tomater har inte ens mognat. Hmmm....
Ha en härlig båttur, kram!

2021-08-04 // 10:05:15
Iris

Absolutely beautiful - all of it!

2021-08-04 // 20:36:43

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0