Prova kändisbubbel
Reklamlänkar Newport, Net on Net, Ellos , Lexington, Outnorth
 
Igår var det en sådan där sortera och packdag igen. Vi gjorde ordning i vår bod och sorterade in våra saker. Det går framåt. Vi har bott väldigt stort när man haft gammal skola på 600 kvm, källare, garage och bodar och aldrig behövt tänka på att rensa hårt. Det har alltid funnits mängder med plats. Men. Detta är en oerhörd skön känsla. Att rensa ur, gå vidare och bara äga det man verkligen behöver.  Som jag sagt tidigare så är vi klara med att bo så stort, en vanlig villa med garage blir toppenbra. När vi byggt här så får vi ca 120 kvm, flotte, garage och orangeri. Lagom.
 
 
Jag tog också in blommor igår, lägger i en vas med vatten, en porsklinkula med hål i som sjunker ner i botten. Så enkelt och billigt. Julros, vitsippa, vintergröna, tusensköna. 
 
 
Vi avslutatde kvällen med att åka i vår lilla båt. Vi har provat lilte kändisbubbel sista tiden. Jag kunde nästan inte dricka någonting under min utmattning men nu funkar det bra igen. Sedan är jag inte så förtjust i alkohol så jag tar oftast bara några glas. Igår blev det Måns Cava och den var inget för mig..lite sur. Den godaste hittils som jag gillat är Karl Fredriks Processo, den gillade jag väldigt mycket. Så lättdrucken , men smaken är ju olika. 
 
 
 
 
  
 
  
 
Sent på kvällen kom Philip och Julia tittade in och jag hade nästan somnat i soffan. Man är typ död kl 21...ja man är ju gammal...hi,hi 😉 men de unga kan ju vakna då...typ. Ja men jag somnade sedan vid 23 och sov som en klubbad säl till 7. Älskar sömn och få sova bra, så viktigt för att bli bra från min utmattning. Sover alltid på dagen också om jag vill, men behöver det sällan nu.
 
 
Idag ska vi ta släpet till lagret, men det går fort. Nära och bra och inte så mycket att bära in och sedan ska jag vara i trädgården hela dagen. Inget jordlass har kommit än, men vi har en plan för det när det kommer och ska förbreda lite. Vi har köpt dammsugare till stora båten och nytt strykjärn till stugan och det börjar ordna upp sig här. Nu kan vi både stryka och tvätta bra. Bara diskmaskin som fattas och det fixar de i maj. 
 
Ha en skön dag, det ska vi ha. Bad ska det bli i eftermiddag, så bra för kroppen och huvudet.
 
Kram Lotta 
 
 
 
Allt för uteliv och skogen HÄR 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mervi

Hej, har nyligen börjat läsa din blogg. Tack för den. Vilka fina idéer man fått betr inredning. Tackar 🙏. Önskar dig allt gott med ditt nya hus.

Svar: Tack så mycket 🥰 ha det fint. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-04-18 // 13:57:20
Lovisa

Så mysigt det ser ut. Inspirerande 💙

2021-04-19 // 05:42:05
URL: http://www.inredningbycadla.se
Monica

Mycket jobb, blir lite matt av att se men hjälps man åt går det dubbelt så fort och bra. I år har det varit ovanligt goda jordgubbar i affärerna och fräscha, det har jag tänkt på😊ha det så bra på alla sätt och ta hand om er.

2021-04-20 // 00:34:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0