Hej och godmorgon
Reklamlänkar Lexington, Ellos, Florify 
 
 
Godmorgon mina fina bloggläsare, här har man klätt upp sig och varit ute med hunden. Olika strumpor är standard 😉 Nu har vi tvättmaskin och jag har kört några varv där borta som ni ser.Inte fått någon värst ordning på det ännu men lycka är att slippa packa med tvätten i bilen. Fy tusan vad jag släpat dessa år. 
 
I helgen ska vi sätta på sockeln på skåpet här bakom. Kommer bli sååå fint 😍 Hade tänkt fixa håret i veckan men får vänta nu när jag testat mig. Jag ska börja äta lite extra tabletter så håret blir tjusigt till sommaren. Vad tror ni kommer jag lyckas :) ?
 
 
 
 
Här har jag beställt smideskrokar från Nacka Byggnadsvård och ska köpa en stång som vi kan hänga här under hyllan. Kommer bli toppenbra. Vi har luftvärmepump i hallen och golvvärme så tvätten torkar snabbt. Ja vi har ju även tork i maskinen men man vill ju inte köra allt. Jag ska ta en tur till Västervik i maj och beställa ett draperi också. 
 
 
I stugan har mina sådder tittat upp, mina dahlior och luktärtor. Blir inte lika mycket som vanligt men det blir gott nog. Att bygga mig ett orangeri som jag kan använda i företaget med sjöutsikt är en önskan här framöver. Ett mål att jobba mot på hemmaplan.
 
 
Längtar efter Philip och hans flickvän, ska hem idag och träffa honom ❣ Första gången jag är i stugan i 13 dagar och jag längtar inte hem till stora huset. Det ekar tomt där, inget mysigt. 
 
 
 
I helgen ska det bli värme!! Tjohooo vad vi längtar. Jag ska njuta så mycket och plantera i mitt kopparkärl. Visst kan man se ett orangeri där borta vid staketet....med tegel nedtill 😉
 
*****
 
Mina möbler kommer från Hillerstorp och köpta HÄR 
 
 
Kruka från Vikingsten i Vikingstad och blommor från Florify 
 
 
Jag har inte fått svar på mitt covidtest ännu, så vi får se vad det visar. Det tog 3-4 dagar nu. Jag mår bättre i alla fall, bara förkyld men man vet ju aldrig. Jag träffar nästan inga utanför familjen men är extra noga nu. 
 
Ta hand om er , gå ut och se att våren är på gång. Vitsippor och blåsippor här och fågelkvitter på morgonen som slår emot en när man öppnar fönstret, som jag visade på instagram. Vi kan inte göra allt men i naturen kan vi vara och där är det gudagott kan jag lova. 
 
Kram Lotta 
 
 
  Dessa ska flytta hem till oss och bli morgonrockar till Kalle och mig på båten. Ser så sköna ut, älskar färgen. Jag  kommer stiga upp som en prinsessa  i den. Inte som idag då som ett skogstroll ...hi.hi 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Madeleine

Så där ser jag också ut när jag går ut med hunden på morgonen. Ibland har man otur och möter någon ;)

2021-04-13 // 09:33:51

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0