Födelsedag och plantering
Reklamlänkar Mio 
 
Igår var vi hos svärmor och svärfar och lämnade möbler som stått i gamla skolan och så till Elin och Jakob och firade Elins födelsedag. Älskar när familjen samlas  och sitta runt ett bord och prata med dem ❣
 
De har varit tillsammans några år nu, Philip och Julia firade 3 år för några veckor sedan och Elin och Jakob firar samma i sommar. Kalle och jag firar 30 år tillsammans...herregud vad åren går. 
 
 
De hade bakat pinocchiotårta som de bjöd på. Den var alldeles nybakad. Så god! Gulligt kök har de också . Stora tomatplantor som de ska sätta ut på balkongen sedan. Jakob kommer från två pyssliga föräldrar som bygger, syr, odlar osv och som bor på en stor herrgård som de renoverar så båda har allt pyssel i blodet kan man säga :)
 
 
På hemvägen stannade vi på Blomstertorget för att köpa några mer träd. Det blev ett paradisäpple i dvärg och ett äppleträd trans blanche som kan pollinera sig med Katja som vi redan planterat. Krukan är en gammal koppartunna.
 
 
 
 
Här uppe i trädgården fotar jag inte så ofta för här är bara gräsmatta och så har vi en väg till vårt hus som jag inte visar för vi har valt att hålla detta stället så privat som möjligt. Vi får se hur vi känner i framtiden när vi ska bo här, men jag har haft ett stort behov av få vara lite ifred även om jag jobbar med sociala medier. Hemma har vi ganska ofta bilar som åker osv och jag vill inte ha det så här. 
 
Men här ska vi sätta upp staket och grind framöver. Ska bara flytta hit och kolla så vi kan bygga glasveranda först. Tänker att gräsmattan kommer bli lite förstörd så måste de kunna köra in med något fordon för vi vill ha stengrund. Men när vi satt upp staket och grindar då kan vi börja forma lite mer trädgården innanför och få den mer privat. 
 
 
På kvällen blev det plockmat. Den här veckan har jag varit lite mer trött  så jag somnade tidigt och inget bubbel till mig :)
 
 
 
Idag kommer några nära vänner och grillar hamburgare , så det blir trevligt. Blir utedag och solen skiner. Killarna ska fiska.
 
Nästa vecka ska jag till Mio på jobb, det blir kul, ska kolla in den här soffan Mölle och lilla utemöbeln Barista  här. Såg att Mio finns i Västervik så det blir nog en tur dit. Ska även beställa ett draperi /tyg till hallen i Västervik om det är öppet.  Vi kommer åka mer och mer till Västervik framöver för vi har inte längre dit än till Linköping och jag älskar Västervik med havet utanför.
 
Ha en fin söndag
 
Kram Lotta 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


lusisca

Alltså er tomt <3 Kan vara den vackraste platsen!

2021-04-25 // 16:15:04
URL: http://viljadromma.wordpress.com
Marie

Ohh vilket gott och fint firande och stort grattis till era 30 år, jag och karln firar 21 i sommar =D

2021-04-25 // 23:03:32
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Pernilla

Hej

Vilken härlig dag..grattis till Elin på hennes dag..

2021-04-26 // 23:19:24
URL: http://blingflickan.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0