Att få göra någon annan glad ger mig också glädje
Reklamlänkar Lexington, Cervera och Hemtex
 
Nu väntar en helg i stugan igen ❣ Vi har packat två bilar och ett släp denna gång. Nu är källaren tom och vår gamla skola har heller inte så mycket saker som vi måste ta hand om. Flytten närmar sig. Sonen får lägenhet 1 juni och efter det kommer vi bo i stugan och bara åka till stora huset och städa och sköta trädgården till överlämningen. 
 
 
Min systers son ska få matbordet i uterummet och Ikea soffan som vi tagit in tillfälligt. Min bror kommer nästa vecka och hämtar två byråar och min syster ska få köksmöblerna, en dubbelsäng och en byrå. Kalle och jag fick så bra betalt för huset så jag ger gärna bort mina saker till andra inom familjen, att få göra någon annan glad ger mig också glädje. Min syster har inte haft det så lätt som mig, hon har ingen möjlighet att köpa möbler som jag har kunnat. Vi ska byta ut hennes grejer med våra. 
 
 
Stumpeljusstake här , lykta köpt i Tranås på inredningsbutik
 
 
En sak jag tänkt på så mycket sista tiden är att vi alla är så inne på våra egn liv. Vi har fullt upp att styra upp våra dagar, gå våra egna vägar och vara på väg i vårt eget. Det känner man mycket med barnen. Ja menar inte sitter Philip här hemma och håller oss handen och vill göra allt med oss numera. Nej han är iväg på sin resa i livet. Med flytt. Han vill resa mycket, funderra på vad han vill jobba med och han planerar sin framtid med flickvännen. Lika så Elin. Hon har liksom sitt. Sedan hänger ungarna mycket med oss, de kommer ofta hem tack och lov och det känns fint. Vi är så tråkiga trots allt 😉
 
 
*******
 
Nya kuddar Lexington här och här 
 
 
Då är jag extra tacksam över att Kalle och jag har så roligt tillsammans. Vi behöver liksom bara varandra så är vi ganska nöjda. Det är något fint i att bli äldre. Det lägger sig ett lugn runt en. Eller som min pappa sa. Nu kan du använda dig av alla dina erfarenheter du haft före 50 och känna dig trygg i att leva ditt liv. Du har verktygen. Fast min pappa är världens tokigaste man och världens gladaste med för den delen: Jag känner igen som skrattar och skojar så mycket som min pappa.  Det han sa var klokt. 
 
Ja nu så ska jag städa undan det sista och packa med allt och ta släpkärran och åka till stugan. Sedan blir det att börja sortera saker som ska till boden och till lagret. 
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
Rea på Hemtex här 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marie

ja barnen växer ju ur ens liv och då är man ju mitt i sitt eget och ska starta sitt liv som föräldrar till vuxna barn men vi skapar vår nya livsstil =D

2021-04-16 // 09:38:22
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Pernilla

Hej
Hur går det med städning och flyttstädningen.. så roligt att få följa dig/er på er flytt..

Pernilla

Svar: HeDet går bra 🥰 vi ligger bra till. Har lång tid på mig, började i september och flyttstädning i juli bokat 👍🏻 Kram Lotta
Fyra årstider

2021-04-17 // 07:46:17
URL: http://blingflickan.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0