9 år heltid med företaget
 
 
Imorgon är det 9 år sedan jag tog tjänsteldigt från förskolan på heltid för att satsa på mitt företag. 9 år och det känns som åren gått så fort och samtidigt har det hänt så mycket. Att skriva till er är ett sätt att sätta ord på allt, på att se skiftningar i sin vardag, att förstå att livet leder en om man vågar gå med, att sätta ord på sina känslor och det som pågår inom en och utanför en. 
 
Jag skrev några ord om det på mitt instagram idag också. Jag är så glad att jag varit sann, sann mot er och vågat dela med liv som det är. Jag har vågat göra min dröm, vågat vara sårbar och lycklig osv Livet har gett mig så mycket och jag har gjort så gott jag kan med allt. 
 
 
Idag vaknade jag kl 6 med den här utsikten och så har jag istället sovit 2 timmar på eftermiddagen för jag blev trött. Nu ska vi sätta oss göra lite nya inköp. En bättre antenn för internet, vi ska kolla på diskmaskin, dammsugare till båten och nytt strykjärn mm Nu väntar en ny vecka och nästa helg packar vi igen för att bli klara hemma med flytten och kunna luta oss tillbaka och njuta av våren här. 
 
 
Jag är så glad, så himla glad och pirrig för allt. Det här känns så himla bra.
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mia M

Gratulerer med 9 år!! Herlig å få følge deg, og jeg håper du vil fortsette med bloggen i mange år! Finner så mye inspirasjon hos deg og har endret til blått, beige og hvitt på min hytte/stuga etter at jeg begynte å følge deg:-)
Beundrer deg så mye for at du også kan vise sårbarhet og ta oss med i også de tingene i livet som ikke går så lett. Du betyr mye som forbilde-tusen takk og varm hilsen fra meg<3

2021-04-11 // 20:33:29
Roy Mattsson

grattis till ditt företag blir nyfiken vad sysslar du med på ditt företag jag drev själv företag i många år tills jag hamnade i rullstol för 18 år sedan så gläds jag åt alla som kämpar på. ha nu en go dag Roy M

Svar: Hej
Jag jobbar med den här bloggen nu och mitt instagram och har tidigare jobbat som fotograf med att fota reportage.

Hälsningar Lotta
Fyra årstider

2021-04-12 // 09:06:55
Malin

Du gör det så bra! Det är så härligt att följa dig. Alla bloggar och Instagramkonton som bara visar upp en "perfekt" bild orkar jag absolut inte följa. 🙄😂 Det är såååå tråkigt. Tacka vet jag konton som ditt som visar att livet går upp och ner. 🤷 Tack för det! 😘

2021-04-12 // 12:58:32
Marie Ljunggren

Grattis till 9 år 💐 Jag försöker just skapa min första blogg. Nja inte så teknisk 🙈 papper o penna mer för mej kanske. Men vill prova iaf. Alla namn var tom upptagna. Så började inte så bra 😅 ville bara säga att du skriver väldigt fint och nyanserat. Kul läsning Tack 🙏🍀🍀🍀

2021-04-22 // 08:51:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0