Ibland krånglar jag till det för mig själv

Ibland krånglar jag till det för mig själv. Tänker att jag inte har några bilder att visa och kan dra på ett blogginlägg för jag vet inte vad jag ska visa. Att allt måste vara så snyggt , från kameran och jag inte kan se ut hur som helst. Sedan påminner jag jag mig själv att det är ju så här livet är. Varför ska jag visa en stylad yta. Det är väl inte så jäkla svårt, bara ta lite kort och skriv människa  🙂
Lite så är det i livet. Vart man lägger ribban. Förr var det bara kort från kameran, förr stylade man mycket mer, men nu bjuder man mer på vardag. Då gäller att tänka efter ytterligare en gång och klappa sig på axeln och säga att det är ok att inte göra som förr, inte fastna i gamla mönster utan att få vara precis som man är. En dag fina stylade kort en dag osminkad osv. Jag är där jag är och jag behöver inte vara den jag varit. Väldigt lätt att tänka, men inte alltid lätt att efterleva när 5000 människor tittar in här på en dag 🙂
****
Ni som läser tänker kanske inte så mycket på sånt men jag sitter här bakom funderar mycket på sånt. Jag vill ge er allt.
Det är ju så här livet ser ut just nu. Massa saker som rensas ur bodar, garage osv
Skrot som jag samlar och som min bonusppappa hjälper mig och kör till tippen.
Dagarna är mycket slänga och rensa och umgås med min lilla söta Pettson, Findus och familjen.
Jag går promenader varje dag. Häromdagen fick vi med mamma över stock och sten.
Philip och Julia lagar mat men de vill inte vara på bild så mycket. En kväll blev det tapas.
Vi beställer mat från Hello Fresh HÄR varje vecka, så skönt!! Vi beställer maten till Julias gata i stan och kör sedan hem maten till landet. Jättegod mat med mycket smakar.
Imorgon ska jag gå en promenad med min bästis och sedan till stugan och ha helg. Inget bokat, bara möbler som kommer och som vi ska skruva ihop. Jag kanske ska julbak någonting i pyjamas och morgonruffsigt hår. Stå i köket och bara vara som man är och känna lycka för allt som händer. Livet. Så tacksam att må bättre.
Ha nu en skön dag, jag ska ut i skolan och städa igen. Jag ska samla sista släpkärran till tippen. Det börjar nalkas visning, troligtvis efter jul och huset kommer ut på Svensk Fast i Mjölby i början på december.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ibland krånglar jag till det för mig själv”

  1. Hej Lotta!
    Har följt dig sååå länge och gillar din blogg just för att det inte bara är en perfekt yta och att du är dig själv med både ups and downs. Allt behöver inte vara så perfekt jämt men förstår precis vad du menar…:-) Tycker också att det är såååå spännande att följa er resa med flytten till er fina stuga! Det är något vi också drömmer om i framtiden när vår son flyttat hemifrån. Ha en mysig adventshelg! Kram Anne-Lie

  2. Jag kanske är lite konstig men jag måste erkänna att jag tycker att det skulle vara jätteintressant att se fler bilder på vad ni rensar ut/slänger/skänker.
    Förra året hjälpte jag en släkting att tömma ett hus + uthus. Mycket jobb var det men jag njöt också av att en massa möbler, brädor och annat fick nya ägare, oftast till skänks. Och det var en härlig känsla att fylla säckar med skräp och köra till tippen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *