Stensättning

Annons VIkingsten och Strandbergs stensättning ab
För mig är det viktigt i en köksträdgård att den är lättskött och att det finns kanter runt om så inte ogräset kommer in så lätt. Att ha trampstenar också ger ett sånt fint intryck så det blev det i gångarna här vid sjön också.
Jag fick tips att åka till Vikingstad där de har en stor stenbutik. Jag har varit där många gånger förr men då var det brädgård där. På Vikingsten hade de ordnat en jättefin utställning och jag valde dessa trampstenar som matchade det andra vi gjort i köksträdgården.
Jag blev så jättenöjd med dessa och nu är det klart. Det fattas växter och lite träd, perenner osv men det får växa lite fram. Hos Vikingsten kan man även få hjälp av Strandbergs stensättning om man tex behöver hjälp med stensättning. Dessa plattor var ju bara att lägga i gruset men nästa gång vore det drömmen att få göra fint på vår framsida av stugan. Den har jag inte visat så mycket men jag älskar ju gatsten.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Stensättning”

  1. Så himla fint, inspirerande. Är såna trampstenar dyra? Funderar på att lägga såna som en gång i trädgården här hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *