En vecka i stugan

Nu har jag bestämt mig för att bo en vecka i stugan och bara åka hem och vattna osv. Det har jag aldrig tidigare gjort men nu är det dags att landa lite mer där. Jag har en massa pyssel och jobb som väntar och det känns skönt att vara på plats då. Jag ska inreda altanen med nya möbler , lägga klart trampstenar, plantera mer osv
Kalle jobbar bara två dagar nästa vecka så vi ska njuta av mycket stugliv men har en hel del ärenden som också måste åkas på osv . De andra i familjen åker lite i mellan och fixar och donar med olika saker men det ska bli lite mer avkoppling och mys på ett ställe. Nu ska vi väcka husse i huset så han kommer igång och målar klart Philips bar så vi kan packa sedan 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En vecka i stugan”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *