Jag brukar ingenting
Annonslänkar Lexington och Bubbleroom
 
De sista åren när jag varit sjuk så har det varit mycket saker jag gjort för jag brukar göra det eller jag har känt att jag måste göra det fast jag längre inte orkar. Från dagen då jag började må dåligt så försvann glädjen, det där pirret i jobbet som gjorde det roligt att blogga och skriva. När jag blev sjuk så förstod inte jag först att jag var tvungen att bryta med att tro att jag skulle bli och orka som förr. 
 
Jag brukar göra ca 2 inlägg om dagen, jag brukar tjäna pengar i mitt företag, jag brukar baka till jul, jag brukar pyssla med julgrupper, jag brukar fota oufit, fixa mig snygg med naglar osv. Jag var så sjuk så kunde knappt öppna datorn eller mobilen men ändå tog det tid att förstå att jag kommer inte kunna vara som var innan hjärntröttheten. 
 
Nu har jag kommit dit att brukar ingenting längre. Jag orkar och gör inte hälften av det som jag gjort förr. Jag har ofta jättestökigt här hemma ( men det visar ju inte alltid för er) jag fotar inte outfit och samarbeten bara för att tjäna pengar osv. Jag fick helt enkelt skapa en ny Lotta och bara göra det som jag känner för just nu och orkar med att vara. Å nu mår jag så bra. Jag vaknar ofta med pirr och längtan att skapa lite igen, jag bryr mig inte om att företagen vill att jag ska skriva om Black Friday hela tiden , eller göra flera inlägg om dagen, att jag ska tjäna massa pengar nu när det snart är jul osv. 
 
Jag bara är lite mer, utan så mycket krav och strävan. Min hjärna jublar. Min värld är väldigt liten och enkel just nu men det fullt tillräcklig för mig. Jag känner att jag läker, jag håller på att bli friskare. Det känslan är fantastisk. 
 
Idag har vi tömt garaget inför visning och flytt. Jag har varit ute och gått med en vän och passade på att köpa några blommor hem innan vi åkte från stugan. En mycket bra dag. Här är väldigt stökigt just nu men det tar jag imorgon. Nu ska jag släga mig i sängen och snart sova.
 
Tack för att du finns ♥
 
Kram Lotta 
 
Min fina kudde är förra årets modell men köpt HÄR 
 
 
Tröja här , blus här 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Milla

Hej och tack för den mysigaste bloggen!
Jag undrar om bären i fönstret är riktiga och om de håller?

Svar: Hej, det låtsaskvistar från Rusta. Kram Lotta ❣️
Fyra årstider

2020-11-22 // 22:23:53
Janet

God morgon!
Tack för att Du finns och att du vill dela med dig av ditt liv. För mig är du en inspirations källa, vackra bilder och en klok tänkande kvinna. Kram

2020-11-23 // 05:58:17
Malin

Åh, vad härligt att läsa att du känner dig så mycket bättre nu. Jag blev riktigt lycklig av att läsa att du känner dig friskare. En dag i taget är en bra devis. 😘💕🙏

2020-11-23 // 07:51:37
Ulrica

Så fint att läsa att du går din egen väg och gör det som både krävs och som du vill för att DU ska må bra!! Jag är så himla glad för all framgång du har, och att skapa för att man vill och mår bra av det är så härligt, men när det BARA blir ett krav så är det inte lika mysigt längre.
Heja dig, du är en framgångsfaktor!
KRAM Ulrica

2020-11-26 // 11:23:35
URL: http://tekopptillbergstopp.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0