Det blir bra, är mitt mantra
Annonslänkar Lindex
 
 
Att jobba mindre och sänka kraven och bara typ leva och göra det som känns bra just nu gör mig friskare. Jag har alltid orkat och velat göra så mycket, jag har alltid haft så mycket energi och jobbat ganska fort och hårt. Det är bara som jag är som person, eller den person jag varit. Mina föräldrar är precis likadana och de är inte min ålder direkt. Aktiva och sitter inte still 🙂Pappa var här idag, han är en frisk fläkt. Så tokig och positiv. Han ser bara möjligheter han. 
 
För mig tog det tid att förstå hur mycket jag klarar av och orkar nu efter åren med cancer och jobb osv nu när jag varit i väggen. Jag var ju van att vara en person som klarat av och tyckt om att göra mycket, flänga omkring och alltid hitta på nya saker. Men nu har jag har lärt mig vad behöver för att bli frisk, jag har hittat det nu och jag känner att jag blir bättre. Jag kräver så lite input. Får jag bara vara hemma på landet och slippa tänka på omsättning, vinst i företaget, massa samarbeten och träffa människor eller åka till stan allt för ofta så blir jag bättre. Jag måste helt enkelt bara få vara. Varje sådan vecka i min egen lilla värld gör mig starkare, men gud det tar så lång tid. Men när jag får dessa veckor, då kommer längtan igen...längtan att någon gång bli lite mer den jag varit eller åtminstone kunna åka iväg och göra vissa utflykter osv igen.
 
 
 
Jag blir tex sämre av att sitta vid datorn och telefon mycket, så det blir tyvärr inte så många blogginlägg för min hjärna behöver vila från sånt också. När jag blev sjuk förra hösten kunde jag inte ens öppna datorn, det isade så mycket i mina ögon så jag kunde inte titta på skärmen. Det var hemskt....men nu...nu går mycket bättre om jag sköter mig.

Det blir bra, är mitt mantra. Det tar tid, men det blir bra. Jag tar hand om mig så mycket jag kan för att på sikt bli frisk. 
 
 
Vi har haft en sådan toppenhärlig helg med barnen. God mat, promenader, bad, jobbat i trädgården osv Pappa och syster kom på spontanbesök utomhus idag. 
  
Ikväll såg jag något gulligt till mig och Pettson som jag tror jag ska köpa, hundtröja HÄR och klänning HÄR från Lindex. Det var ju gulligt. Har man inga småbarn att matcha får man ta hunden 🙂 Ikväll har jag beställt ljus m.m på nätet. Jag åker helst inte till stan utan försöker beställa och så hämta i en liten affär på landet. 
 
Nu ska jag jobba lite innan det blir kväll för mig. 
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mirre

Ett jättebra mantra och hehe så är min pappa med, han är inte ung men han är väldigt allert och ser bara möjligheter, min mamma har istället taggat ner lite. Så gott med pepparkakor

2020-11-09 // 13:29:05
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Anlis

Vilken underbar bild på matte och Pettson ... KRAM!

2020-11-09 // 14:04:29
Caroline

Så fin bild på er, han ser ju ut som en bukowskinalle🥰. O kläderna, jag dör...😍. Skulle kunna köpa hur mkt grejer som helst till min Morris🤪

2020-11-09 // 20:36:40

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0