En skön vecka
Innehåller annonslänkar 
 
Vi haft en skön vecka i stugan, det går inte boka så mycket för jag har superjobbigt då med min hjärntrötthet. Jag får migrän så fort jag får lite press på mig eller det ska komma gäster eller åka bort. När det händer mycket saker så ballar min hjärna ur, så är det lite i perioder när det händer mycket runt omkring och sommar är en sådan period. 
 
Jag måste vara jätteförsiktig och ha mycket lugn och ro. Tråkigt , men så viktigt att ta hand om mig. Är livrädd att bli sådär sjuk igen som jag var i vintras så jag gör så lite som möjligt utanför mina hem. Kalle kan göra vad han vill men han tycker det skönt att gå hemma och pyssla. Idag började jag med morgondopp i sjön, så härligt!
 
 
Idag kommer Philip hem efter en veckas semester med sin flickvän. Jag hoppas att vi kan hitta på något kul tillsammans nu framöver. Om jag ska iväg på något behöver jag bara vara några dagar efteråt så jag kan inte göra så många saker på en vecka. 
 
 
För mig behöver inte allt hända på sommaren, jag tänker att man kan uppleva och träffa folk lite hela året. Jag har en tjejmiddag planerad om några veckor som jag så gärna vill kunna genomföra. Det har varit så här nu för mig i ett år. Jag är bättre, men förstår det kommer ta tid och i perioder när det känns som det ska hända mer så blir det jobbigare för mig. 
 
 
Jag vet att ni är många som läser som har det som mig. Jag skriver om det för att vi ska kunna vara som vi är , inte skämmas för att vi inte orkar och våga säga ifrån för att må bra. 
 
Nu ser jag fram emot en ny vecka, Kalles sista semestervecka. Vi tar det som det kommer. Tid med barnen i första hand och mer tid här i stugan. Vad roligt att ni hejar på oss när vi målat grått. Det är inte klart men snart så. 
 
Kram Lotta 
 
 
 Kolla in Odd Mollys nyheter HÄR eller Ellos höstkläder HÄR 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Jasmin

Jag har haft en utmattningsdepression och kan säga att hur frustrerande det än är med denna hjärntrötthet flera år efter, så hade jag nog redan trillat dit igen utan den. Jag gör SÅ mycket mindre nu än förr och det krävs massa återhämtning iaf. Tack för att du delar med dig. Ta hand om dig! 💪🏻🌼🍵🐶

2020-07-26 // 19:57:08
Cecilia

Så fint det blir med allt! 😍
Jag lider av stress och får lätt huvudvärk så fort det blir för mycket, älskar dagarna man bara får gå hemma och pyssla. Även om det såklart är kul med nån middag, kalas eller annat ibland också 😊 Hoppas att du ska få må bra nu!
🤗☀️

2020-07-26 // 20:12:08
Lovisa

Jag känner igen mig så mycket i det du skriver Lotta... Skönt att inte behöva vara ensam i detta, även fast det är synd att det ska behöva vara så.

Kram 💙

2020-07-27 // 05:36:09
URL: http://www.inredningbycadla.se
Mia

Så underbart det ser ut!

2020-07-27 // 16:02:28
URL: http://Mynicco.com
Martina

Vilken otroligt fin bild på dig och din man! Tänk så långt ni kommit med huset vid sjön, ni har guld i fingrarna. Roligt att få följa er resa. Fortsätt ta väl hand om dig, precis som du gör :-) En dag i taget

2020-07-28 // 21:34:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0