Newport i sovrummet
 
Annonssamarebte Happy Homes Linköping 
 
Här kommer lite kvällsbilder från stugan. Vi har städat ordning lite och börjat inreda och är så nöjda med rummen. Jag kommer dela in inläggen i lite olika inlägg för vi har inte möblerat överallt ännu. Det ska få växa fram och kanske det ska bli någon platsbyggd garderob osv Men vi kan börja med en kika in i barnens rum, det stora sovrummet. 
 
 
 
 
Långt innan vi köpte stugan så hade jag drömt om att få sätta upp dessa Lexington tapeter så när vi köpte stugan så hade jag redan klart mycket hur vi skulle kunna ha det här. Kalle är också med mycket i processen men låter mig stå för de olika valen av möbler, tapeter osv men kommer med ideer när han tycker att han vill och behöver. 

Tapeterna heter Louisa och jag var inne på Happy Homes i Linköping och beställde dem. De tyckte det här med stugan lät roligt och ville vara med att visa upp hur fint det kan bli med att tapetsera m.m så en del av inläggen som kommer visas här är i samarbete med dem. 
 
 
Idag var också inne på en spontantur på loppis/butik  Nu och Då och hittade ett bord som skulle stått ute med en skiva på men när jag kom hem var det så fint så det hamnade i sovrummet tillsammans med fler loppissaker. I stugan vill jag gärna ha lite åt Newport hållet men jag blandar lite och gillar det lantliga också. I stugan ska det vara lite annan stil än hemma.
 
 
Färgen ska torka i fönstren så jag väntar lite med att pynta där...
 
 
I nästa inlägg tänkte jag berätta lite mer om färg osv Rummet blev så mycket ljusare med vitt tak. Nu går bilderna lite åt kallt blått så här på kvällen men på dagen i solljus är det varmt och mysigt och man upplever mer rymd osv. Jag fortsätter att visa mer bilder en annan dag. 
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta 
 
 
 (Jag har betalt för tapeter, färg, målare osv det endast reklamen som är ett samarbete)
 
Jag kan varmt rekommendera Happy Homes i Linköping som jag handlat hos i flera år, besök gärna deras butik i Linköping som har ett stort utbud på färg, tapeter, inredning m.m och supertrevlig personal HÄR 
 

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0