Vad jag längtar efter
Annonslänkar Bagaren och Kocken, Åhlens  och Cervera
 
 
Godmorgon mina fina bloggläsare. Jag tänkte att ni skulle få ta del lite av mina framtidsdrömmar just nu. Det handlar om tid. Tid att få göra sånt som jag gillar, vill utveckla och tid att skapa. 
 
När jag började jobba hemma på heltid med bara bloggen så frågade jag mig själv i början. Vad ska jag göra när jag blir rastlös? Vad ska jag göra hemma hela dagarna? Jag har alltid haft mycket energi och svårt att sitta still, så att bara vara hemma kändes lite ensamt och oroligt. Efter ett tag insåg jag att det oron behöver man aldrig känna. Jag är en person som skapar saker för mig när jag har tid, sedan har jag bott stort så min trädgård tar mycket tid och så har jag utvecklat bloggen och haft massor att göra. 
 
Förra året så var min vinst i företaget över en miljon, det är mycket har jag förstått så här i efterhand. Med min hjärntrötthet och köpa stuga blev det för mycket och där började jag också ifrågasätta min framtid, Eftersom stugan numera känns som en bättre plats så ska det bli underbart för oss att skapa ett annat liv där, men mycket av det vi redan gör. Så vad längtar jag då efter.
 
 
 
 
Jag längtar efter mer tid igen. Tid att vara , tid att skapa, tid att hinna utvecklas osv. I stugan kommer mer tid finnas framöver och till en början ska jag bara landa där. Jag kommer inte behöva jobba så mycket för ekonomin skull och den känslan gör också att jag kommer mer vara på ruta 1 igen. Då när man bloggade mer bara för roligt skull och hade bloggen som ett jobb på halvtid. 
 
Under dessa år har tillkommit så mycket. Som Elins sjukdom, instagram, bloggen blev ett heltidsjobb och drömmen om att äga en sjötomt osv och så massa mer jobb/samarbeten som inte fanns förr. Nu kommer vi tillbaka till det som var lite innan allt började rulla så snabbt. Vad vill jag fylla min tid med då?
 
- Jag vill fortsätta utveckla trädgården vid sjön. Trädgården är stor, men mycket mindre yta mot vad vi haft här hemma. 
 
- Vi vill bygga ut och få lite större, men detta ska vi ta hjälp med och inget som är brådska med. Om vi får bygglov vill säga.
 
- Jag vill ha tid att kunna gå långa promenader med hunden varje dag, kanske börja springa tillsammans 
 
- Jag vill ut och gå med vänner och besöka våra föräldrar lite oftare. Jag vill kunna vara med barnen en helg utan att behöva gå ifrån för att jobba, fota samarbeten osv 
 
- Jag vill kunna åka och ta en fika med en vän en förmiddag utan att behöva tänka att jag borde jobba 
 
- Jag vill lära mig mer om film och photoshop, gå en kurs kanske. Jag vill rensa mina datorer på bilder, säkerhetskopiera och bli lite mer ordningsam
 
- Jag vill kunna vakna och inte behöva tänka på alla samarbeten som jag ska fota, eller alla inlägg jag borde jag göra utan skapa mer fritt och bara göra de roligaste jobben med de bästa företagen
 
- Jag vill ut på sjön...vi står på båtplats och ska köpa båt
 
- Vi vill ut och gå / vandra mycket med min man. Kanske åka på sådana resor framöver och ta med oss hunden 
 
- Jag vill kunna sticka iväg på små utflykter, besöka mysiga ställen som jag kan tipsa er om
 
- Jag vill göra om bloggen och vara på min egen portal
 
-Jag vill kunna bjuda på pysseltips och blommor osv sånt jag tycker om att hålla på med. 
 
 
 
Den största skillnaden för mig är att jag kan släppa tanken på att tjäna mycket/omsätta mycket i mitt företag. Vi lämnar inte det stora huset för att få mindre utgifter, utan för att huset vid sjön är ett drömhus för vår framtid. När Philip flyttar skulle vi vilja vara i stugan jämt och då skulle stora huset bara stå här hemma och kosta pengar. Men det kommer innebära att jag inte behöver jobba så hårt som jag gjort sista åren.  Ingen sjuk dotter, inga höga omsättningar eller mål att köpa en sjötomt 🙂 För mig kommer det bli en stor skillnad. 
 
Jag längtar till den tillvaron och har redan börjat med att jobba så. Mindre med allt och mer tid till livet. Min hjärna mår toppen av det. Att städa i skolan och slita , eller jobba i mina trädgårdar sånt är bara kul tycker jag. Jag ska ut nu och fortsätta och det kommer bli klart där ute idag. Det känns så skönt! Jag klarade att fixa allt och på måndag kommer huset ut till försäljning. 
 
Kram Lotta 
 
Tips Åhlens Dagens lucka, 50% på Bergs Potter kruka HÄR 
 
 
 
Fint till köket och fina julklappar finns hos Bagren och Kocken HÄR och Cervera HÄR 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Ingrid Wallin

Åh så klokt och bra det låter!
Stort lycka till i ert fina sjöhus:)
Mvh/ Ingrid

2020-12-03 // 15:00:44
URL: http://smyckenochskapat.blogspot.com/
Helena

Hej fina. Så kloka ord och i mitt tycke rätt tänkt att satsa på tid. Hoppas ni kommer trivas med båt när ni kommer så pass långt. Båtlivet har verkligen hjälpt mig att komma tillbaka efter stressjukdom. Lycka till hälsar vi på projektsunshine.se / Wilma seglar.

2020-12-03 // 17:04:50
URL: http://projektsunshine.se
Lovisa

Heja dig, du är min förebild 💙

2020-12-03 // 19:23:46
URL: http://www.inredningbycadla.se
ANNALENA

Hej det är så härligt att läsa om dina framtidstankar, man blir verkligen inspirerad.

2020-12-04 // 11:54:46
Ulrica

Många kloka ord och framtidsdrömmar!
Jag imponeras av din transparens och att du pratar om vinst i företaget som något helt naturligt, även om det för många av oss som läser är helt magiska inkomster. DET gillar jag med dig, allt är möjligt, allt är normalt, du inger ett mycket jordnära intryck!!
KRAM Ulrica

2020-12-05 // 11:07:22
URL: http://tekopptillbergstopp.se
Ulrica K

Tack för ditt fantastiska inlägg, så naket, rakt och uppriktigt.
Du sätter ord och strukturerar upp sådant som i mitt eget huvud bara känns så rörigt. Står nämligen vid ett liknande vägskäl om några månader... och jag har ännu inte orkat ta tag i fixandet av huset. Det känns som att det är SÅ mycket att göra...
Jag får iallafall otroligt mycket inspiration av dina inlägg och dina texter, så tack Lotta för att du delar med dig av ditt liv på detta sätt ❤️

2020-12-05 // 16:23:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0