Sömn är så viktigt
Innehåller annonslänkar Bagaren och Kocken . Lindex
 
Sömn är så oerhört viktigt för mig och helst efter min utmattning. Inatt kom jag hem sent efter varit hos min syster och hjälpt henne. Jag kunde somna direkt på natten och sov till 7,30 men ändå blev det inte mina 8 timmar som jag behöver så mitt huvud var segt som kola idag. Jag avbokade en promenad. Även om det är härligt så orkar jag inte alltid gå sådär långt och heller inte prata allt för mycket. 
 
När jag blir trött så kommer huvudvärken. Jag ser så många tecken på det nu. Hjärnan kan ha gjort roliga saker och nästan ingenting alls men ändå är jag trött och får huvudvärk. Kroppen är inte trött men huvudet. Detta sker tack och lov mer och mer sällan och jag har väldigt sällan ont nu. Jag har också hittat en kombination av tabletter som hjälper. Mina migräntabletter har jag slutat med för jag kräktes så mycket av dem och blev som typ förgiftad en gång. 
 
 
Nu har jag varit utbränd/ hjärntrött i ca 1 år och 2 månader sedan krashen och nu vet jag varför jag är sjuk, hur jag ska göra för att bli bra och jag känner igen känslan när den kommer och kan koppla den då till min hjärntrötthet. 
 
I början var allt sånt så svårt och jobbigt för jag visste inte vad jag drabbats av och jag visste inte hur jag skulle göra för att bli frisk. 
 
 
Adventsbarn HÄR 
 
 
Idag har jag också avslutat programmet med förälder med att barn i cancer och jag tycker det var skönt att få prata med människor som har kunskap om det jag varit med om och som också förstår mig och kan förklara. 
 
Ni skriver ofta till mig att ni också lär er att förstå varför ni inte mår bra. Att utmattningen kan komma smygande och det är inte allt så lätt att förstå om tex vårdat sina föräldrar, haft ett barn med diagnoser osv Jag känner mig glad om jag kan hjälpa någon annan att förstå och våga stå upp för sig och vägen tillbaka att bli hel igen.
 
Nu ska jag fortsätta jobba och plocka ordning här hemma. Ett hörn i taget. 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
Lindex 25% på allt HÄR 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Milla

Du har så rätt. Jag sover för lite, kanske ca 6 tim per natt o klarar det hyfsat bra, otroligt nog, OM det är med bra djupsömn. Och det har det inte varit 2 sista, så mycket ångest o lättsömn och det är ganska förödande för kroppen o knoppen. Mycket inverkar, stress för länge, självkraven blir för stora när huvudet inte riktigt hänger med. Det är svårt att bryta sig ur även om man intellektuellt vet hur det borde vara.
Vad tycker du om tyngdtäcket, märker du någon skillnad?

Svar: Hej
Jag har inte hunnit använda det så många gånger ännu för jag har det i stugan, men det känns bra. Jag märker att jag vaknar inte lika lätt. Fast jag sover väldigt bra redan innan och väldigt få nätter som jag vaknar osv Förr om jag vaknade och när jag inte mådde så bra kunde jag i min rastlöshet ta upp mobilen, men nu om jag vaknar gör jag aldrig det dör min hjärna orkar inte kolla så jag somnar om istället. Jag tycker tyngdtäcket är bra och får mig att sova längre och inte lika lättväckt av djuren osv : Kram Lotta
Fyra årstider

2020-12-08 // 20:28:51
Marie

Sömn är jätteviktigt, men så söta luciatågsljushållare du har =D

2020-12-09 // 15:28:50
URL: http://sweetwordsbymirre.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0