När jag startar nya år brukar jag vara lite vilsen, men det är jag inte nu
Annonslänkar Lindex.. Bubbleroom
 
 
Älskade fina bloggläsare, Jag skulle vilja krama om er ❣ och tacka er för att ni finns här inne och läser och fortfarande följer med. Detta har varit tufft år för mig på många plan. Personligen har det nog varit ett av de sämsta på länge. När Elin var sjuk var det tufft på ett annat sätt, men att själv inte orka eller klara saker har varit tufft och svårt. Först att inte förstå, sedan försöka ta reda på vad jag led av och sedan ändra på nästan allt för att må bra  och så covid på det. Halva omsättningen försvann på en månad. 
 
Men. Jag har också haft ett underbart år på många sätt. Jag har sökt mitt nya jag, jag har skalat av, blivit lite hårdare att inte tumma på vad jag behöver nu. Jag har hittat min kärna. Hur jag vill leva, vad jag mår bra av nu osv. Jag har landat i den person jag blivit efter dessa år. Jag känner mig trygg i mig själv, jag älskar mitt enklare liv just nu och jag har allt man kan önska. 
 
 
Jag har också blivit mycket piggare, jag orkar mycket mer saker igen och jag känner mig så lycklig. Det bästa som hänt i år är vår hund Pettson, han har berikat vår familj så enormt mycket och vi älskar honom som han vore vårt barn. 
 
 
Jag vet precis vad som väntar nästa år. åtmoinstone det jag kan planera. Livet i stugan, ett lugnare liv. Lite mindre att sköta, lite mindre jobb men att ha mer tid att hänga med vänner, familjen och så allt vi ska utveckla här med att bygga flotte, skaffa båt osv Det ska bli så underbart! Jag älskar redan 2021 som kommer ge mig så mycket lycka i livet i vårt lilla hus vid sjön. Jag längtar efter att slippa åka emellan och slippa packa bilen och jag längtar att vakna här och se glitter på vattnet i vår och sommar och alla andra dagar. . 
 
 
Jag har en sådan härlig framtidstro nu. När vi flyttar hit kommer också bloggen att stå på sina egna ben och jag ska göra om den så att vi slipper all ful reklam osv ja nu ser vi framåt. 2021 kommer bli ett spännande och underbart år och vi börjar januari med visning och hoppas på budgivnning så vi kan börja avveckla hemma och till sommaren flytta hit på heltid. 
 
Vi säger ett gott slut och ett gott nytt år till er alla
 
Kram Lotta 
 
 
Söt tröja med pom pom HÄR , lång cardigan HÄR 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Anne-Chatrine Borg

Gott Nytt År till er!

2020-12-31 // 16:25:11
Malin - Villa Gråbo

Ett gott nytt år till dig Lotta! Nu håller vi tummarna för att 2021 ska bli ett mycket ljusare och härligare år på alla sätt!

Ska bli roligt att få fortsätta följa dig med och inte minst få följa med resan med flytten till huset vid sjön!

Jag är nyfiken på vart du tänkt ha din blogg? Jag är också så oerhört trött på blogg.se´s reklamer överallt och känns trist när hela bloggportalen verkar vara ett sjunkande skepp. Vill hamna någonstans där vi bloggare får lite härlig pepp! :)

Svar: Hej, jag kommer ligga på en egen domän och inte tillhöra någon portal . Jag hoppas det blir bra och det känns bra. ❣️
Kram Lotta
Fyra årstider

2020-12-31 // 18:45:45
URL: http://villagrabo.se
Linda

Gott nytt år!

2020-12-31 // 19:02:08
Frida

Gott nytt år! Så härligt att få följa er resa, och era framtidsplaner! Önskar dig och familjen allt gott!

2020-12-31 // 20:55:41
Karin

Gott Nytt År 2021! Det låter fantastiskt att komma till insikt om hur livet borde levas. Det är fantastiskt hur tråkiga händelser trots allt kan leda till något bra och i och med det positiv utveckling. Som läsare av din fina blogg blir det spännande att följa utvecklingen som jag tror bir så bra. Kram

2020-12-31 // 22:19:49
URL: http://vackertnaturligt.se
Cicci Mitt i Byn

Ni gooa, önskar Er ett Gött År 2021 och Tackar samtidigt för alla fina inlägg och texter som Du skrivit, alltid givande ! Hoppas Husförsäljningen blir givande så ni kan skapa ert Nya Paradis i "Stugan"....
Gott slut och Vi skålar in Det NYA gooa! Kram! Cicci

2020-12-31 // 22:25:33
Gabriella

Tack Lotta för all klokskap och allt du förmedlar i bild och text! Önskar dig och familjen ett Gott Nytt År!🎆❤️

2020-12-31 // 23:35:22
Helene

Gott Nytt År önskar jag er🌟🌟🌟
Ser fram mot att följa din fina blogg framöver så spännande med er flytt.
Kram från Helene

2021-01-01 // 09:40:32
Jasmine

Din framtidstro är värmande att ta del av. Önskar dig ett riktigt fint år 2021.
Kram

2021-01-01 // 14:26:12
URL: http://rosanatt.blogg.se
Lovisa

Gott Nytt År, fina fina du 💙

2021-01-01 // 19:12:09
URL: http://www.inredningbycadla.se
Madeleine

God fortsättning. Nu hoppas vi på ett fantastiskt 2021 ✨⭐️ Här inleds nya året med lugn och reflektion över det som varit. Känner en stor tacksamhet för allt jag tar med mig från vårt väldigt speciella 2020.

2021-01-01 // 20:18:49
URL: http://yellowonion.blogg.se
Catrine

Tack för allt du delar med dig av. Kommer med glädje fortsätta läsa din fina o kloka blogg.

2021-01-01 // 23:13:55
Mirre

Härligt att höra att du känner att du hittat dig själv mer och att det är ett sätt att finna mer styrka att kliva in i 2021 och tack själv för din blogg =D

2021-01-01 // 23:23:51
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Helena N

Hej Lotta, gott nytt år! Vilka kloka tankar du har inför framtiden och det ska bli enormt skoj att följa ert flottebygge och båtinköp. Hälsningar från oss långseglare på https://projektsunshine.se/

2021-01-02 // 11:18:46
URL: http://projektsunshine.se/
Linda

Tack för att vi fått och får följa alla spännande projekt och lugna dagar. Jag har inspirerats av dina bilder flera gången och bla köpt de fina lyktorna som du har med i det här inlägget. Hittar dock inga blockljus som är nog små att passa i den svarta ”hållaren”. Ser att det funkar för dig. Vad har du för blockljus i? God fortsättning på 2021!

Svar: Hej
Ljusen är 4-pack från Ikea och bra pris ❣️ Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-03 // 10:17:28
Linda

Tack för att vi fått och får följa alla spännande projekt och lugna dagar. Jag har inspirerats av dina bilder flera gången och bla köpt de fina lyktorna som du har med i det här inlägget. Hittar dock inga blockljus som är nog små att passa i den svarta ”hållaren”. Ser att det funkar för dig. Vad har du för blockljus i? God fortsättning på 2021!

Svar: Hej. ljusen är från Ikea, Det är ett 4 pack som jag tror kostar ca 20 kr. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-03 // 23:16:32
Malin

Vilken fantastiskt mysig blogg du har. Jag hamnade här eftersom jag letar cavapoo men här kommer jag bli kvar av andra anledningar. Det ska bli spännande att följa era livsförändringar med flytten. Jag undrar dock även om du kan rekommendera någon cavapoo uppfödare?

Svar: Hej
Pettson kommer från en privatperson som jag blev tipsad om. De äger bara en tik och har inte så ofta valpar så hon vill inte bli kontaktad för då skulle hon ha Mail och samtal varje vecka . Så tyvärr har jag ingen jag kan tipsa om. Lycka till 🥰 kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-05 // 08:42:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0