Jag mår så himla bra
Annonslänkar Bagren och Kocken 
 
 
De senaste jularna har jag varit sjuk. Sjuk för att jag inte orkat de saker som jag gjorde före min dotters cancer. Jag hade helt enkelt en annan energi då för 6 år sedan, jag hade en annan hjärna som kunde göra mycket, som jag inte har längre. De tog mig flera år för mig att förstå det, att min hjärna inte klarar av allt det som jag kunde förr men sedan förra hösten så har jag bestämt mig för att ändra mig och mitt sätt att se på mig själv och vad jag klarar av. I år mår jag bra. För 3 år sedan hade jag min första panikångest några dagar före jul för jag inte klarade av att åka in till stan och fixa med allt som jag brukade ( jag har bara upplevt det ett fåtal gånger men fy så jobbigt) 
 
I år har jag sänkt kraven så mycket och tänker på ett annat sätt. Kraven mot er och mot mig själv och det gör att jag mår så himla bra. Vi har varit iväg och handlat mat ikväll och nu kan vi vara hemma och mysa i flera dagar och bara fixa ordning inför jul. Bara att kunna åka iväg och handla och känna sig pigg gör mig lycklig, Jag kan det nu och jag blir inte sjuk av det. 
 
Det blir ingen hemmagjord godis, jag har inte varit hos frisören, jag fixar inga naglar, jag har inte besökt ostbutiken,  jag jobbar inte med att skapa en massa inlägg för att tjäna pengar, mindre jobb, det blir inga tjusiga buketter som jag egentligen älskar och jag kommer inte fota en massa fina julbilder på mitt hem här hemma för jag vill inte ha någon press eller stress osv 
 
 
 
Jag gör bara allt för det är kul och för att en dag orka jobba lite mer igen, kunna åka iväg och göra saker som jag inte klarat av så mycket sista åren. Det längtar jag efter ch dit ska jag komma.
 
Imorgon ska vi ut och gå. Jag ska lägga in sill och sedan blir det att förbereda mat men då kommer Philip hem och fixar med sin pappa. Vi hjälps åt och barnen är ju stora nu.  Jag mår så himla bra. Jag är så himla pigg och känner mig så förbaskat lycklig. Livet är tillbaka. Jag orkar så mycket mer , jag kan vara med alla i familjen som vanligt. Jag behöver inte somna tidigt, jag behöver inte gå ifrån hela tiden , jag har inte migrän flera gånger i veckan osv och jag är såååå tacksam. Det går att ta sig tillbaka men vägen är lång, så lång och det går så långsamt men det går. Jag läker och snart är det julafton med familjen. Kalle , jag och barnen och sista julen i huset. Det blir så mysigt.
 
 
Kram Lotta 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Ellinor

Blir glad av att höra att du håller på att hitta din väg för ett hållbart liv. Jag har levt med svår sjukdom i min familj i 16 år och vet att livet blir inte det samma som innan sjukdomen och att saker man värderade innan har inget värde alls så här efteråt. Jag har ex slutat fira jul eftersom jag inte vill vara en del av den här hetsen som gör att så många far illa. Uppskattar mest av allt en fungerande vardag, det är den nya högtiden för mig numera. Jag har dessvärre inte lyckats slippa mitt hus ännu, men jag tänker att den tiden kommer också. Jag drömmer om en liten kravlös lägenhet med väldigt få saker. Hoppas din fortsatta resa blir bra. God Jul!

2020-12-22 // 07:29:33
Malin Fasth

Jag är så glad för din skull! Låter underbart! Önskar dig en härlig jul med familjen och djuren.
Kram Malin

2020-12-22 // 10:39:08
Malin

Hej. Fint att du mår bra, det tar tid att landa i sitt nya jag, och acceptera att det inte är som förut. Har en liknande situation, fast egen sjukdom. Finns så mycket fint och bra, fast det är på ett nytt sätt! Modigt och spännande att följa er flytt, har också stora pojkar nu, och sålt huset de växt upp i, känner igen så mycket du skriver. Kram Malin

2020-12-22 // 10:42:00
Åsa

Så härligt att du mår bra!
Jag har följt din blogg länge.
Upptäcker att jag tittat in lite oftare nu på senare tid för jag tycker den känns om möjligt ännu mysigare.

Tack snälla för en mysig lite mer avskalad blogg som känns genuin och bara helt rätt på något sätt:)

God Jul!

2020-12-22 // 11:19:38
Gabriella

Blir så otroligt glad för din skull! Så fint att höra, fantastiskt!❤️❤️ Kram

2020-12-22 // 15:01:01
Malin

Bra Lotta! 🙏 Så skönt att läsa att du mår så mycket bättre. Jag önskar dig och din familj en riktigt fin och skön jul. 💕😘🌲

2020-12-23 // 09:49:58

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0