När jag startar nya år brukar jag vara lite vilsen, men det är jag inte nu
Annonslänkar Lindex.. Bubbleroom
 
 
Älskade fina bloggläsare, Jag skulle vilja krama om er ❣ och tacka er för att ni finns här inne och läser och fortfarande följer med. Detta har varit tufft år för mig på många plan. Personligen har det nog varit ett av de sämsta på länge. När Elin var sjuk var det tufft på ett annat sätt, men att själv inte orka eller klara saker har varit tufft och svårt. Först att inte förstå, sedan försöka ta reda på vad jag led av och sedan ändra på nästan allt för att må bra  och så covid på det. Halva omsättningen försvann på en månad. 
 
Men. Jag har också haft ett underbart år på många sätt. Jag har sökt mitt nya jag, jag har skalat av, blivit lite hårdare att inte tumma på vad jag behöver nu. Jag har hittat min kärna. Hur jag vill leva, vad jag mår bra av nu osv. Jag har landat i den person jag blivit efter dessa år. Jag känner mig trygg i mig själv, jag älskar mitt enklare liv just nu och jag har allt man kan önska. 
 
 
Jag har också blivit mycket piggare, jag orkar mycket mer saker igen och jag känner mig så lycklig. Det bästa som hänt i år är vår hund Pettson, han har berikat vår familj så enormt mycket och vi älskar honom som han vore vårt barn. 
 
 
Jag vet precis vad som väntar nästa år. åtmoinstone det jag kan planera. Livet i stugan, ett lugnare liv. Lite mindre att sköta, lite mindre jobb men att ha mer tid att hänga med vänner, familjen och så allt vi ska utveckla här med att bygga flotte, skaffa båt osv Det ska bli så underbart! Jag älskar redan 2021 som kommer ge mig så mycket lycka i livet i vårt lilla hus vid sjön. Jag längtar efter att slippa åka emellan och slippa packa bilen och jag längtar att vakna här och se glitter på vattnet i vår och sommar och alla andra dagar. . 
 
 
Jag har en sådan härlig framtidstro nu. När vi flyttar hit kommer också bloggen att stå på sina egna ben och jag ska göra om den så att vi slipper all ful reklam osv ja nu ser vi framåt. 2021 kommer bli ett spännande och underbart år och vi börjar januari med visning och hoppas på budgivnning så vi kan börja avveckla hemma och till sommaren flytta hit på heltid. 
 
Vi säger ett gott slut och ett gott nytt år till er alla
 
Kram Lotta 
 
 
Söt tröja med pom pom HÄR , lång cardigan HÄR 
 

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0