Träna och äpplekaka

 
 
Idag blir det att träna och göra äpplekaka som blir dagens beting, ja fast ni vet ju att det oftast blir mycket mer än så. Man ska ju sköta lite hemma och jobba. Vi ska ha kräftskiva också på mannens sida. Fest går ju ofta väldigt bra för mig men det är dagarna efter som blir skit. Idag ska jag åka på kräftskivan som det var tänkt men sedan har jag avbokat middagar m.m på ett tag. 
 
Jag känner redan nu hur axlarna har sänks. Mindre måsten är underbart och så har jag tagit tag i listan på gamla måsten ( mail och telefonsamtal ) och det är ju underbart att se att det man gått och tänkt på är klart. Då slipper hjärnan tänka på det mer 🙂
 
Ha nu en toppenbra fredag, det ska jag ha
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Träna och äpplekaka”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *