Mina färger

 
Jag satt och letade efter tofflor till stugan och kom in på sidan Spartoo, där kunde jag hitta så mycket snyggt så jag tipsar även er. Höstmodet är bland det bästa med alla färger som gillar i beige, brunt och så gosiga tröjor osv. Höstmodet är ju också mer ledigt man kan ha lite mer tjocka, gosiga tröjor och kläderna behöver inte visa massa kropp eller vara åtsittande. 
 
Jag bara älskar att gå i myskläder och bara få vara. Det där med att klä upp sig är ju kul när man väl gör det och man känner sig fin men bäst är bara få känna sig bekväm och avslappnad. Hösten är underbar för det innebär att odlingen och trädgården lägger sig i vila. Jag älskar mina trädgårdar men det är skönt också när en säsong är över för att kunna längta efter nästa. Årstider är verkligen underbart!
 
Jag ska till optikern i veckan, funderar på ett abonnemnag där jag kan välja 3 par glasögon och där man får byta ut ett par om året och försäkring ingår m.m. har du provat abonnemang på glasögon? Jag har flera vänner som tycker det är så bra.
 
Ha en bra dag
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Mina färger”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *