Så mycket kul

Annonslänkar Royal Design
 
 
Godmorgon fina läsare, jag har sett att en del av er fått snö. Här har det kommit några korn och varit kallt men det ska vända nu, jag väntar att plantera ut en vecka till men sedan kör vi. Idag har jag fotojobb som ska göras, det blommar så fint vid poolen, det vill jag visa er och så ska naglarna bli lite snygga och så ska vi skriva för huset. Så mycket kul, jag är så glad. 
 
Det är fredag och Kalle slutar tidigare, så bra för här finns mycket att göra nu. Ute på vår gård har vi tagit ner två träd så jag har lite ris att dra. Ja det är härligt att det rullar på, precis som jag vill ha det. Vardag, livet och alla är friska och glada. 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Mitt Ostindiaporslin får flytta med till stugan, lite äggkoppar och en gratängform har jag kompletterat med här och här. Tips till er som samlar, nedsatt nu
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Så mycket kul”

  1. Hej! Lycka till med köpet. Måste vara en härlig känsla. Söker tapet och blev väldigt förtjust i den i eran hall. Vet du vad den heter? Mvh Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *