Så fin bukett och bal

Annonslänkar Carpet Vista, Cervera, Mio, Confident Living 
 
Min granne kom in med en magisk bukett häromdagen för jag hjälpt dem lite , den var enorm och så vacker. 
 
 
Hammenhoi vas  HÄR 
 
 
 
Möbler gamla Mio, men liknande finns HÄR, matta HÄR 
 
*******
 
 

Nästa helg taggar vi för balen här hemma. Allt är köpt och klart. Alla tider för hår m.m är bokat så jag ska mest bara få njuta av att se Elin och Jakob dansa. De har haft mycket i skolan nu innan de slutar och jag vet att det där med att sluta skolan är lite jobbigt för Elin. Hon har trivts så bra på den här skolan och sin utbildning och kommer sakna sina lärare. Om någon vecka har jag en utbildad fotograf i familjen, det blir toppen det. 

 
Kram Lotta
 
💗
 
Andra fina mattor HÄR och HÄR 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Så fin bukett och bal”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *