När allt kul sker samtidigt

Annonslänkar Newport, Lexington och Campadre
 
Våran trädgård i stugan är väldigt enkel med gräsmatta uppe vid huset och så en slänt ned mot sjön. För mig är den ganska lätt att ta hand om, man får klippa gräset, trimma lite och hålla slyn borta, men såklart längtar jag efter att sätta händerna i jorden där med. Att få forma den som jag tycker är vackert och utveckla den lantliga känslan. Det har varit ett hus där länge så det finns en del perenner kvar har jag sett.
 
Så någonstans på gräsmattan får det bli en rund rabatt med rosor och flaggstång. Mot väggen där borta ut mot sjön drömmer vi om en glasveranda. För oss är det viktigt att trädgården och den lantliga känslan behålls och kommer förstärkas. Nu är detta min nya kärlek och jag känner ingen brådska där mer än att få ordning på golven så vi kan köpa sängar osv annars ska allt få ta tid, lång tid. 
 
 
I helgen blev jag bjuden till Österlen, jag blev också bjuden till Viktoria Skoglunds privata trädgård ( jag är ett stort fan av henne) och vi får nyckeln till stugan. Så typiskt att allt det roliga ska ske samtidigt. Viktoria brukar prata om trädgården vid sjön, och nu får jag börja fundera på min trädgård vid sjön framöver. Det ska bli lite mer ombonad, mysigt men fortfarande vara lättskött.
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
 
Tips, såg så bra trädgårdsverktygspåse HÄR, den skulle vara toppen att ha där. 
 
Newport delar ut en personlig kod här på bloggen FYRAMAJ ger 25% på ordinarie priser HÄR ( tom söndag 12/5 )
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”När allt kul sker samtidigt”

 1. Ja visst är det typiskt att allt sker samtidigt :).
  Det kan gå långa perioder av enbart vardag sen tjoff kommer det massa skoj.

  Vi blev med sommarstuga i slutet av förra sommaren. Så jag delar verkligen din känsla du har nu med er stuga. Älskar’t!

  Jag vet inte om det bara är problem hos mig men sen några dagar tillbaka visas bara det senaste eller max 2 inlägg hos dig när jag läser via mobilen (Android), sen kan jag inte skrolla ner längre, det är stopp.
  Ngt förslag på vad jag kan göra?

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *