Kor i hagen

 

Annonslänkar Royal design och Cervera
 
Att se natur utanför mina köksfönster är lycka för mig. Hemma på landet ser jag korna och fåren gå i hagen och i fritidshuset ser jag sjön. Jag lärde mig på en kurs i Spanien att vi har behov av att se horisonter, det ger oss tillfredställelse och harmoni och det tror jag stämmer bra. 
 
 
********
Termos här, burk här, citronpress här, bricka slut
 
*********
 
Idag passar jag på att jobba vid sjön , jag ska få besök där och så får jag hjälp med städningen hemma i huset. Vid sjön ska jag försöka att få bort lite mer vass så ett par höga stövlar ska få flytta med så jag kan gå i vattnet. 
 
Hoppas du får en bra dag och att solen tittar fram
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Tips på fina brickor
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Kor i hagen”

  1. Vad fint ni har det! Jag är osäker på om man får klippa vass under fåglarnas häckningsperiod (april-juni?). Kanske bra kolla med kommunens miljökontor/länsstyrelsen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *