Jag vill ha brunt trä

 
Annonslänkar Ellos 
 
Jag har alltid drömt om att ha ett sommarhus i Newportstil. Nu är ju min stuga mer lantlig än Newport , men det ska bli åt det hållet. Blått, vitt , lite grå och bruna detaljer. Här kommer tre lampfötter som jag tycker är så fina.
 
Lampfot Molly HÄR
 
Lampfot Ebba HÄR
 
För er som tänker gud vad hon ska handla så kan jag bara säga nej jag kan inte handla allt jag tipsar om. Jag har sparat länge för denna dröm, men det är mycket man ska ha till ett tomt hus, men jag visar här på bloggen vad jag tycker om. Jag köper inte allt. Sedan får vi köpa lite i taget och så blanda med lite gammalt och loppis också. 
 
 
 
Den HÄR lampfoten fanns även i grått, så snygga 😍
 

Idag har fönsterputsaren varit här så nu har jag fina fönster. Barnen är hos sina respektive  ikväll och då får Kalle och jag fortsätta planera inköp till nya huset. En gräsklippare är ett måste.

 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag vill ha brunt trä”

  1. Hej Lotta,
    Kikar in här mellan varven och ser nu att ni haft glädjen att äntligen få er sommarstuga! Så roligt! 😀 Och jag förstår att det kliar i fingrarna med allt ni vill göra där! Ska bli jätteroligt att se bilder allt eftersom; du är så bra med att inspirera och samtidigt belysa verkligheten; att man kan inte kan köpa allt nytt hela tiden och att livet inte alltid är en dans på rosor. Älskar det ärliga, rena och vackra med dina texter och bilder. 🙂
    Grattis till er och jag gläds med er (och hoppas även de drömmar jag och min man jobbar mot, någon gång oxå ska bli verklighet!)
    Kram på dig!

  2. Grattis till huset! Ser verkligen fram emot o följa resan. Hoppas på o se mycket loppis o second hand. De är så inspirerande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *