Inte så mycket tankar på outfit nu

 
Annonslänkar Gina tricot 
 
I mitt huvud är det mest bara inredning nu och de grå hårstråna växer ut och ingen frisör har jag besökt. Men så får det vara lite nu, jag är så lycklig i mitt lilla husköp så jag tänker inte så mycket på outfit. Men jag har sett att tex Gina tricot fått in mycket fina kläder som jag skulle kunna tänka mig om jag skulle fylla på i min garderob. Tips till er.
 
Rosa blommig kjol HÄR, rosa topp HÄR, Rosa blommig dress HÄR
 
Kortbyxor HÄR, blå mönstrad blus HÄR, Blå mönstrad klänning HÄR, Blå mönstrad Kjol HÄR , rak klänning HÄR 
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Inte så mycket tankar på outfit nu”

  1. Hej Lotta,
    Just idag kände jag att jag ”vilar” lite.
    Jag önskar dig all lycka i ”din” värld.
    Det händer ju lite runt om oss,
    Må så gott, Vänligen Gunilla🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *