Frukost och färgsättning

Annonslänkar Cervera, Ellos, Peak Performance, Stadium, Newport, Royal Design och kommande samarbete med Happy Homes
 
Idag dukade jag till frukost i stugan och fick besök av butiken Happy Homes Linköping som jag kommer köpa alla tjänster av när det gäller färg, tapeter osv. De köper istället reklam av mig så ska jag visa upp allt som händer i stugan. Jag behöver lite proffshjälp så vi behåller allt det charmiga där, e fina taken tex älskar jag och ska behålla som de är. Första gången jag var i sovrummen ville jag måla dem , men nej de får vara träfärgade. 
 
 
Korg HÄR och bestick HÄR 
 
 
Kanna HÄR 
 
 
Lykta HÄR 
 
 
 
Jag ska visa er alla förändringar som händer framöver, färgval osv så ni får vara med på resan som vanligt. Köket är redan superfint, men vi ska bara snygga till lite där så inga större förändringar. 
 
 
Porslin HÄR 
 
 
Sedan har jag varit ute och åkt lite och tittat mig omkring och hamnade på Fresons Bageri och trädgård, där blev det lite köp av kryddor och nya växter och då blev det en tur till Rimforsa trädgårdshandel och köpa fler krukor men idag var det 30% rabatt 😃
 
Nu väntar promenad med min bästis så nu får jag sätta lite fart här. 
 
Kram Lotta 
 
💗 
 
****************
 
Jacka liknande HÄR, byxor fast annan färg HÄR 
 
Underställ HÄR ( fast annan färg)
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *