Walk in closet

 

 
Jag försöker att göra det enkelt för mig när jag har gäster annars finns det risk att det inte blir av, så ikväll blir det köpta pajer med sallad och en så en god chokladmousse med jordgubbar. Vi har satt en skön nivå med dessa tjejer att te och smörgås är tillräckligt eller någon enkel mat. Skönt när man inte har de där kraven att allt ska vara så överdrivet mycket och du känner att du måste prestera. Förr kanske jag satte dem mest på mig själv fast ingen annan förväntade sig det av mig. Numera gör jag det jag känner för just nu. Ibland mer och ibland lite enklare, lite det som passar för stunden. 
 
  
Istället har jag lagt tid att jobba i regnet och träffat min brors lilla Elsa. Det är innemysväder så ikväll blir det att tända ljus och ha det bra. Dagens bilder är från Elins walk in closet. Hon har sådan ordning på allt. Jag är inte alls lika bra på det. Här har hon en stång i snedtaket där hon hänger sina kläder och en hylla för väskor m.m 
 
 
Veganska sminkborstar HÄR och en riktigt snygg ögonskuggspalett HÄR 
 
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Walk in closet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *