Ni är min vila

Annonslänkar Newport, Confident living
 
 
Det blev många timmar på sjukhuset idag, men vad skönt att Elin kan få lite hjälp framöver. Jag blir så trött efter sådana där möten när man ska vara alert och prata i flera timmar så nu behöver jag vila lite. För mig är ni vila. Sitta vid datorn en stund och få dela mina tankar vad som händer betyder jättemycket för mig. Innan bloggen sprang jag mest omkring och städade och fixade på kvällarna men när jag startade bloggen fick jag en anledning att sitta still. Jag har ju annars haft lite svårt för det, just att sitta still. Jag tycker jag om att pyssla och vara igång, men jag vill komma bort från en del måsten. Efter en sådan här dag måste jag få vara lite för mig själv en stund. Då är ni perfekt. 
 
Adler HÄR, lampa HÄR, grapelampa HÄR 
 
Tips
 
Ni som följer mig vet ju att jag köpte underläggen som jag är så nöjd med och har även besticken på bilden. Nu har även Newport kommit med nytt porslin, så snyggt med mörkblå tallrikar och assietter. Jag blir så inspirerad av sådana här vackra bilder.  Jag ska till Linköping imorgon och kolla in Newport, en av mina favoritbutiker i stan.
 
Nej nu blir det svara på mailen och lata sig, ha en fin kväll.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *