Mycket som händer nästa vecka

 

Innehåller annonslänkar 

1. Plånbok / 2. Blus / 3. Nagellack / 4. Läppglans / 5. Klocka / 6. Sneaker / 7. Vristlänk / 8. Solglasögon / 9. Parfym / 10. Sneaker

 

Jag har varit ute och jobbat i trädgården i flera timmar. Jag gillar skita ner mig och slita lika mycket som att klä upp mig och göra behandlingar ( lite ironi på det på instagram 🙂 ). Nästa vecka har jag mycket kul som väntar, inbokat möte med agenten och troligtvis en kommande annonsör. Träffa vänner, bortbjudna på middag, åka till Stockholm med Philip och så träffa ägarna till stugan. 

 

Hoppas du haft en bra dag, taggar för x-fit här också så är jag riktigt trött ikväll

Kram Lotta 

💗

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *