Mot planket är det snöfritt

Annonslänkar Mio, Mister spexs, Newport
 
Längst ner i trädgården mot planket är det snöfritt, där satt jag en stund igår. Fast det är kallt så bränner det på riktigt mycket så jag känner att jag måste börja använda solskyddsfaktor. Jag har respekt för solen. 
 
 
Det är så fint när snödropparna sticker upp ur snön. 
 
 
Jag brukar få frågor om jag inte kan visa upp min trädgård och mina rabatter lite mer. Ja nu är det snö ute men i vår stora trädgård har vi bara en stor rabatt och lite runt ett päronträd. När jag fotar ser det mycket ut på bild men nej jag har mest gräsmatta. 
 
 
 
Kudde HÄR, mobilfodral HÄR,  glasögon HÄR, mugg HÄR 
 

Idag är Kalle hemma och ledig och det ska bli så mysigt med att få vara med honom en vardag. Vi behöver köpa jord m.m och så ett viktigt ärende som ni vet. 

 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
 
💗
 
 
Bricka HÄR och avlastningsbord HÄR
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *