Min dag

 

Annonlänkar Lindex. Newport och samarbete Modelin
 
Vilken rolig dag jag haft i Linköping. Kul att träffa människor och skönt att hinna uträtta lite ärenden när man ändå är i farten. Vi startade med morgonmöte på Babettes, jag skratta lite då vi var flera stycken av mina vänner som också hade möte där. 
 
 
Vi har varit runt på några ställen där jag presenterat mig och bloggen. Ett tips till er läsare som vill ha tips på inredningsbutiker i Linköping är att besöka Björns garage. Där finns massa fin inredning, blommor m.m och så kan man fika. Det stället hittar du HÄR  
 
 
Sedan var vi nere i stan och fixa med lite andra möten och var inne på Esprite som jag har så mycket fint. Jag är så förtjust i den där randiga stilen till sommaren. 
 
 
Så inne på Joy för att kika efter något att ha på mig imorgon när vi ska på middag. Det blev så varmt idag så strumporna åkte av igen. Älskar kunna gå utan strumpor. 
 
 
Gick förbi Newport för kolla på grillbestick som jag sett är så snygga gaffel HÄR och kniv HÄR 
 
 
Här är bästa Josefine, min influencer agent . Har ni sett vilka tulpaner vi fick av Björns garage. Hur fina var inte dem!
 
 
Skulle köpa present till morgondagens middag och var inne på Esq. Så vackert porslin men det blev annan sak till present. 
 
 
Vårig med snygg tisha HÄR  är dagens outfit
 
 
Köpte mig bikni HÄR och glasögon HÄR 
 
 
Nu har Kalle hällt upp ett glas bubbel till mig och vi har fått skriva vårt bud som vi kan tänka oss ge på stugan utifrån vårt lånelöfte. Jag säger inte mer än så idag.
 
 Imorgon är vi hembjuda till en barndomsvän till Kalle och mig som såg till att vi blev tillsammans för några år sedan 🙂ha, ha närmare 28 år sedan. Det ska bli väldigt trevligt och Kalle är ledig i helgen så det ska bli så mysigt. Det fick bli lite mobildbilder idag. 
 
Ha det bra och trevlig helg, nu blir det matlagning här. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Min dag”

  1. Ojojoj så spännande med stugan! Men trodde inte ni behövde lägga bud utan fick för mig att det var "privat" dvs att ni hittat stugan på egen hand och kommit överens om ett pris och att stugan inte skulle ut på marknaden? Hur som håller jag alla tummar och tår jag kan!! 😀

  2. Du är så duktig på att fota, mobilbilderna är jättefina och funkar lika bra som kamerabilder när det är shopping på stan och sånt. Sen blir dina kamerabilder nåt extra, superfina! Tack för att du är en sån fin inspiratör i stort och smått!
    Kram P

  3. Lycka till med stugan😊 Den här veckan firade mannen o jag 27 år, tänk vad tiden går fort🙊 Vi har fått 3 fina tjejer (21,25 Och 26 år) ihop😁

  4. Tänk så här:Då var det inte meningen att den stugan skulle bli er! Blev också besviken när vi letade stuga, sen dök det upp en som bara var solklar, och ännu bättre än den förra! Ge inte upp, om än det verkligen är ett I-landsproblem!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *