Matta på kontoret

 
Annonslänkar Carpet Vista
 
Funderar på matta till kontoret, får bli en långsmal för jag vill kunna köra runt med kontorsstolen som jag vill. Våra golv är inte så vackra direkt men vi köpte billigt när vi var unga och de får duga ett tag till. Den här grå var fin.
 
 
 

Den HÄR ljusblå var ju fin också, får mäta om jag kan ha lite bredare. Man blir glad av den här färgen men om katten kommer in skitig som han alltid gör så blir den svart på en dag 🙂

 
 

Hur fin var inte denna då? Den HÄR mattan ger väl massa härlig energi och skulle också passa till mina grå väggar. Jag får mäta och fundera lite till. En sak i taget när allt kostar och snart vill man börja inreda lite ute också men jag tor den här sista vinner.

 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *