Hemma hos Anna Truelsen

 
Annonlänkar Newport, Kökets favoriter, Jotex mfl
 
Idag har jag varit i Horred och hälsat på Anna Truelsen. För mig är det så viktigt och värdefullt att träffa människor som är lite i samma bransch som mig. Anna har ju varit med länge och fotat och skrivit reportage till alla möjliga tidningar, precis som jag gjorde innan jag blev bloggerska på heltid. Hon är väldigt duktig och produktiv och vi har känt varandra länge men inte setts så många gånger. 
 
 
Taklampa HÄR
 
  Annas stil, liknande stol HÄR 
 
 
 
 
Anna bjöd in i hennes renoverade hem och jösses så galet snyggt hon fått det hemma nu. Amen kolla va så fint! Det här är bara mobilbilder, men ni ser ju så fint med väggar, golv och färgen. Hon bjöd på lax och varma grönsaker, mums så gott och så gick vi promenad och pratade om allt som händer i ens liv och hur livet som företagare är. 
 
Liknande stol  HÄR 
 
Annas blogg HÄR och instagram HÄR 
 
 
 
 
Kaffe på trappen i solen
 
 
Jag fick också äta på så fint porslin 🙂 Det är ju tallrikarna har jag sett på instagram några gånger som är så snygga. De finns HÄR de är gröna på bilden där men grå mer i verkligheten. 
 
Jag är så glad att jag fick den här dagen med Anna som gav massa nya tankar och energi. Både att få prata av sig och så få se Annas vackra hem.  Imorgon blir det hemmadag på landet igen.
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Hemma hos Anna Truelsen”

  1. Tack Lotta för i dag! Det var så mysigt! Så kul att ses, det känns verkligen som vi känner varandra fast bara setts en gång tidigare. ❤️ Ser framemot att träffas snart igen! Stor kram Anna

  2. Så fin bild på dig, du passar så bra i glasögon.
    Fint hem Anna har, jättefina bilder. Trevligt o ha vänner som man klickar så bra med, guld värt.
    Ha en bra dag, kram!!

  3. Så kul att se er två ihop. Jag följer 4 bloggar och två av dem är ni :))
    Är själv sjukskriven nu för ryggen, ev diskbråck. Funderar mycket på balansen i livet. Vad är värt att lägga tid på. Har genom facket fått tillgång till ett hälsoverktyg på nätet. Spännande faktiskt och inte bara flum. Min tro bär mig också. Önskar dig alkt gott Lotta. Ha en fin dag. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *