Gå på möten och fri lek

 

Annonslänkar Glitter, Members, Lyko

Halsband / Väska / Skjorta / Solglasögon / Pumps / Blå kavaj / Blå byxa / Beige kavaj / Beige byxa / Nagellack / Grön kavaj / Grön byxa

 

Det där med att springa på möten får jag träna på nu när jag skaffat mig en agent, under mina 11 år med bloggen har jag knappt varit på möten. Man måste våga utvecklas och lära sig nya saker tänker jag och jag försöker ändra mig hela tiden så det passar nuet. Så idag har man fått ta på sminket, snyggat till sig och varit på möten men sedan när jag är klar med så blir det fri lek som vi sa på förskolan…ha,ha 🙂

Kram Lotta 

 

💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gå på möten och fri lek”

  1. Hej! Tack för en inspirerande och fin blogg. Jag tittar in här varje dag det är roligt att få följa dej. Jag funderar över en sak och undrar om du vill ge några tips. Vi ska måla om soklar och fönster/dörrfoder men vilken vit färg väljer man. I affären rekommenderade dom bruten vit för vit kan upplevas som blå i vissa ljus. Vad använder ni när ni målar.
    Mvh Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *