Fryser och är lat

Annonslänk Lycko
 
Har haft en väldigt trevlig förmiddag med Karin och så blev det en promenad också. Skönt att komma ut och röra på sig. Jag borde åka och köpa färg till kontoret men jag är lat. Fryser mest, är trött, iskallt och regn ute så jag bestämde mig för att åka och fixa det imorgon när jag vaknar. Målaren kommer vid lunch och sedan kommer några vänner på fika. 
 
Ibland kan man få tillåta sig att vara lat och tråkig och det känns som det är en sådan dag. Ska nog krypa ner i badet och fortsätta planera lite kommande saker i företaget. Men först ska jag köpa en ny concealer nr 12, kan typ inte leva utan den 🙂 Den måste ni pröva, täcker så bra. Tips till er. Skulle även behöva en ny sminkrengöring, älskar Löwengrip och min är snart slut. Detta är två toppenprodukter.
 
Ha det fint
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
      
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Fryser och är lat”

 1. Hej🙂
  Jag har klickat på dina länkar och senaste veckan har inte nån av dom fungerat, det känns trist när man blir köpsugen 😉 Men det kanske bara är jag som har problem?
  Tack för en trevlig blogg!

 2. Bra tips (och länkarna funkar för mig iaf 🤔) – kan INGET om smink trots mogen ålder…därav frågan; har du puder på foundation eller funkar den här utan 🙄?

 3. Ja det måste man få låta sig vara lite lat..
  Själv är jag hemma i magsjuka .. men har en pigg 5 åring som ska gödas och helst aktiveras trots att mamma är dålig.
  Sen denna underbara tvätt som växer på hög..

  Men men hoppas jag känner mig piggare idag än igår i allafall..

 4. Hej,
  Tack för härlig blogg med många tips och fina bilder. Tyvärr fungerar det inte att klicka på dina länkar längre?
  Hoppas att era drömmar om en stuga snart blir verklighet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *