Frissan och möten

Annonlänkar Lycko och Campadre med flera
 
Idag blir det en tur till frissan att fixa mina gråa hår. Det var ett tag sedan nu och sedan har jag två möten inbokade. Det blir spännande och se vad jag kan hitta på framöver med dessa nya kontakter. 
 
 
Jag har lite mer ork att driva saker nu än vad jag hade för ett halvår sedan. Det går framåt, men det går inte så fort. När det gäller att jobba med mina egna saker här hemma så är det inga problem, det är sociala kontakter som blir lite jobbigare för mig. Att lyssna och vara med mentalt är mycket jobbigare för huvudet än att jobba hårt med kroppen. När jag har slitet i köksträdgården förra året var det många som sa hur orkar du? Det var det bästa som fanns. Att åka och handla mat på stora affärer och träffa människor var däremot det värsta. 
 
Men nu har jag inga större problem med det längre, men jag planerar bara in så det blir lite lagom
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Rituals tvål Hammam luktar så gott HÄR 
 
Kolla in Campadre HÄR som fått in massa fina sammetsmöbler, med koden Fyra10 i kassan får du 10% rabatt. Är du inte medlem så bara fyll i din mailadress ( kostnadsfritt) 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Frissan och möten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *