Få lite ordning på 45 åringen

 
Annons Fina mig
 
Tänk att det ska behövas så många krämer för att få ordning på den här 45 åringen 🙂 tänkte jag när jag hämtade ett fint paket på posten. Sanningen är den att jag gillar köpa och prova krämer men jag är inte alltid så duktig på att använda dem. Jag vill ha enkla saker som går fort och inte är så komplicerade. Jag fick erbjudande om att ta bort mina rynkor under ögonen en gång, men nej tack inget skärande i min hud. Bra mat och krämer räcker för mig. 
 
 
Jag älskar sedan tidigare att Isabella Löwengrips produkter, så det här skulle ju verkligen bli perfekt att få testa. Jag har sedan tidigare redan tipsat och berättat om Facial Clean, den är så så bra. Jag har min i duschen och rengör ansiktet med den efter jag tagit bort sminket. Men sedan har jag inte provat så många fler ansiktsprodukter förrän nu. 
  
 
Jag kommer tipsa om dessa om flera gånger här på bloggen , men jag kan säga redan nu och jag älskar Isabellas Löwengrips produkter. Så enkla att använda, man blir som en barnrumpa och så dofter de bara svagt och gott. Om man rengör huden ordentligt och återfuktar m.m, tänker på sömn och vilken mat man stoppar i sig så kan man förhoppningsvis hålla 45 åringen fräsch lite längre. 
 
 
 
 

 

 
 
De som jag kommer testa och som jag redan använt några gånger är :
 
Facial Exfolliant – peeling. Ja en snäll peeling skulle jag vilja säga som rengör på djupet utan att kännas hård mot huden. Huden blir ren och känns fräsch efter första gången. 
 
Hydrating mask – lägg på rengjord hud ca 15 min och skölj bort. Du kommer känna dig superren efteråt. Man kan även ha den på natten. Gör huden mjuk och len.
 
Whipped Cream-  dagkräm som ger extra fukt, används varje dag. 
 
Serum drops- Vill man ha lite extra glow så använder man några dropar serum som stärker upp huden och vitaliteten. Bra för oss över 40 🙂 
 
Eye cream –  hjälper till att stärka upp runt ögonen och ta bort mörka ringar. Tar inte bort rynkorna 🙂 men det känns som det slätar till. 
 
Lotta paketpris på alla HÄR 
 
 
 
Det här är en gammal bild men så här ser jag ut sminkad, nu ska vi få huden ännu mer ren och fin
 
Hos Fina mig finns hudterapeuter som ger råd vilka produkter som passar bäst till sin egen hudtyp och man vill ställa frågor. Toppen!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *