Bussresa till Burg

Annonslänkar Bra sommarmöbler, Boozt, Lexington
 
Nu är jag hemma igen och hallelulja vad skönt. Åka buss med en massa människor när det känns trångt och dessutom där 80% röker var inte min grej. Fy vad äckligt det luktar, höll på att spy flera gånger om typ 🙂Men det är ju ändå bekvämt och väldigt trevligt bussbolag osv och kul att få se fina Burg och åka iväg och träffa pappa. 
 
 
Vi hamnade i vackra Burg som ligger precis när man kommer in i Tyskland, vilken mysig liten stad som var vårfin överallt. 
 
 
På kvällen efter vi varit och handlat på Calles så blev det trerätters och maten var jättegod och jag var superhungrig.
 
 
Nu är jag hemma. Livets bästa plats och här är det rörigt efter målningen för jag har inte städat klart än men det ska vi göra idag. 
 
 
Tröja liknande HÄR och byxor HÄR 
 
Känns som jag ska gå i myskläder och hela dagen
 
 
Nu kan vi fylla vinkällaren med en massa gott dricka som kommer räcka till oss väldigt länge. Bubbel, vin, öl, cider m.m
 
 
Nu väntar en vecka med inte så många måsten, inte åka iväg på möten eller massa inbokat. Bara jobb hemma på landet och jag ska njuta så mycket av det. 
 
Nu ska jag ner i vinkällaren och städa 🙂 sedan när Kalle fått sova klart ska vi pyssla här hemma med att montera skåp och lite av varje. Det blir nog ingen husvisning idag.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Letra du fina sommarmöbler, kolla in Bra sommarmöbler HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *