Att våga misslyckas

Annonlänkar Campadre, Kökets favoriter , Mio
 
Att våga misslyckas tror jag är något som väldigt många är rädda för, att känna sig misslyckad som person. För andra kan det tyckas konstigt att man vågar skriva så mycket omkring saker innan det ens har hänt, för tänk om det inte blir som jag tror? Vad ska folk tycka om det inte blir som jag tror, kommer jag upplevas som misslyckad då? Stick inte ut hackan innan du vet…..typ..
 
För mig så är det inget konstigt alls att misslyckas, om man inte vågar misslyckas kommer man heller inte kunna lyckas. Att våga misslyckas och ställa sig upp igen och sedan fortsätta tänker jag är livet och så är det för mig hela tiden. Jag är inte rädd för att bli ledsen och eller känna mig dum på något sätt, eller utsätta mig för att folk ska säga …ha,ha rätt åt henne att det gick åt skogen. Känslan att känna sig misslyckad den lägger vi på oss själva. Jag behöver inte känna mig misslyckad även om andra skulle uppleva att jag är det. För mig är det en kunskap, som leder till något annat. Jag lär mig nya saker om mig själv när jag misslyckas, jag klappar mig på axeln och säger -det är okej att det blev fel, det blev inte som jag tänkt mig, vad lär jag mig av det här? Hur kan jag göra på ett annat sätt, vad mår jag bra av , hur känns det ? osv. Jag har inte lärt mig allt än, jag kan pröva igen. 
 
Det jag är rädd för… är att inte våga leva i nuet, jag är rädd för att inte våga ta chanser, jag är rädd för att inte få känna och tänka och leva som jag vill. Det är jag rädd för. Livet är så förbaskat kort. För mig finns bara möjligheter om du har gåvan att få leva. Nederlag är bara en kunskap som leder till något vi lär oss av. Men död hos en människa då finns det inte något att göra. Då är det slut. Så jag lever efter att så länge jag är frisk och har livet så finns det bara en massa möjligheter och vägen dit kommer också innebära en massa misslyckanden för att kunna lyckas.
 
 
Mitt blåa spodeporslin HÄR, handduk HÄR , vita glas HÄR 
 
 
 
Tekokare HÄR , muggar har funnits HÄR
 
Så därför delar jag livet med er på alla olika sätt för jag tycker om att både lyckas och misslyckas och jag står för det och ser det som en kunskap. Jag har valt att skriva om allt som känns rätt för oss och mig. Jag vet att vägen är inte spikrak, jag vet att det är mycket jobb bakom förändringar som leder en vidare i livet. Jag vet att folk pratar om oss. Men jag är inte rädd, jag bryr mig inte vad ”folk” tycker. Jag ser mina målbilder och mina drömmar och så länge jag är frisk och mina familjemedlemmar mår bra så lever vi på det sätt som passar oss och däremellan så kommer vi misslyckas, men det är helt ok det med.
 
Så tänker jag…
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Önskar mig…
 
Mjölkskummare HÄR och  kaffekvarn HÄR
 
 
 
10% hos Campadre med koden Fyra10 HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Att våga misslyckas”

 1. Hallå min rara underbara fantastiska vän…
  Du är allt…..ja vad ska jag säga….du är ALLT…å lite till…
  Som strösslet på glassen eller som grädden på moset…
  Din inställning till livet är helt underbar och de get så mycket inspiration så hälften vore nog.
  Du är både modig, klock och alldeles underbart knasig på en å samma gång. Jag älskar att få vara din vän och tjooohoooo du sötgrodan….nu köööör vi….;)
  Kraaaaaaaaaaaaaaam Katarina

 2. Du är ”klok som en bok”.
  Ständig påminnelse om klokheter är bästa peppningen. 🙂
  Det är här och nu chansen finns, hellre att jag har försökt och det går åt skogen, då är jag aldrig sur och bitter. Om drt var fel väg – då får jag prova en annan och det kan visa sig att den vägen till och med var bättre! 🤩

 3. Vilket inspirerande inlägg! Jag tycker du är fantastisk modig som vågar och satsar och inte är rädd för om det blir lite fel på vägen. Det är precis detta jag också jobbar på. Varje dag tänker jag på att jag inte ska fundera så mycket på vad alla andra tycker och tänker och göra det som känns rätt för MIG! Men det är lättare sagt än gjort.
  Jag är hur som helst glad att du skrev om det här för det får mig att tänka efter ordentligt vad jag egentligen vill.

  Kram till Dig

  /Sandra
  http://kojatillslott.se

 4. Du tänker ju givetvis helt rätt! Vad andra tycker om ens val är ju faktiskt inte intressant alls så länge man är nöjd själv! "Folk" borde lägga mer vikt på att göra det som är bra för dem istället, då blir alla nöjda och glada:)
  Härligt att läsa om dina drömmar och din vardag tycker jag!
  Ha en bra dag
  /Camilla

 5. Underbart klokt skrivet, som alltid! Man blir så inspirerad av det du skriver och lever, lev varje dag som du vill å strunta i vad alla tänker, det tycker jag låter Toppen! Keep up the good work! Kram, Cicci

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *