Sommaren är här

I annonssamarbete med Ellos
 
Idag är det full rulle för oss för imorgon väntar den stora studentdagen. Tänk att nu är den äntligen här som vi har längtat efter så mycket. Sedan nästa vecka blir det många stugandagar för då tar vi lite semester. Jag passar på att tipsa om lite fint från Ellos, älskar Ellos som har så mycket bra saker. Handlar där ofta. 
 
 
Klänningar har de fyllt på inför sommaren och jag älskar blommigt, enkelt randigt eller bara enfärgat. Den HÄR söta klänningen skulle jag gärna kunna ha i midsommar. 
 
 
 
Har du sett att Ellos har ett eget Plus Collection avdelning, där finns tex badkläder. Här är det höga badbyxor som gäller i år och så funderar jag på en baddräkt också. Du hittar dessa fina badkläder HÄR 
 
 
 
 
Jag älskar sneakersstilen med en kjol och tisha. Enkelt och supersnyggt och dessa två skulle vara snyggt att passa ihop med, sneakers har Ellos i sitt egna sortiment HÄR 
 
 
Just nu får du 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem.  Koden är giltig t.o.m 30/6. 
Koden är:  395438
 
Kolla in allt fint hos Ellos HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sommaren är här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *