Promenad och själva ikväll

Annonslänkar Ellos, Mio, Campadre 
 
Jag har varit ute på en promenad och nu ska vi snart äta Kalle och jag, vi är själva ikväll och både barnen är på annat. Jag har hunnit fixa ganska mycket inför studenten idag och Kalle har lagat gräsklipparen så imorgon kan jag klippa gräset. 
 
Nu är vi glada för nu är både stolarna och vitrinskåpet på väg, så nästa vecka kan vi inreda med det. Längtar! De andra rummen står fortfarande tomma men det gör ingenting för vi ska ju fixa golven först. En sak i taget, man har inte råd att ta allt på en gång heller.
 
 
 
Kaffemaskin här 
 
Köket är det rum som känns helt klart fast vi har pratat om att måla lite lister grå och så byta till ett smeg kylskåp någon gång. 
 
 
Nej det är bäst att jag lyfter på ändan att fixar någon mat till Kalle och mig så kanske vi hoppar i spabadet sedan, jag fryser 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Promenad och själva ikväll”

  1. Vad fint du får det i stugan. Själv har jag knappt köpt något nytt till min stuga utan återanvänt, köpt på loppis, auktion, byggt egna möbler, upcyklat. Men jag skulle gärna vilja ha ett Smeg kylskåp ett ljusblått hade varit mitt i prick, drömma går ju. Ha en härlig tisdagskvällen mvh Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *