Planterat hemma också

Annonslänkar Bubbelroom och Ellos
  
Jag har planterat lite hemma också, blev blommor som vi kan ha som perenner sedan och pelargonerna brukar jag vinterförvara. 
 
 
Vita trädgårdsmöbler stol HÄR och bord HÄR 
 
 
Nu blir det studenten på fredag och mycket att göra, men sedan har Kalle semester en vecka och vi ska bara pyssla hemma vid våra hus. Jag längtar efter studenten också, det är en stor dag vi sett fram emot. 
 
 
Idag fick jag migrän. Det bara small till på morgonen och sedan fick jag ligga i sängen till 17. Jag har kräkts säkert tio gånger. Det där med att gråta och allt som man känner omkring balen osv bara kommer över en och gjorde mig säkert sjuk men det var länge sedan sist jag hade migrän. Nu mår jag i alla fall bra igen och ska gå och lägga mig lite skapligt ikväll fast jag redan sovit bort halva dagen.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Fina klänningar HÄR, HÄR och HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Planterat hemma också”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *