Inte lika kvällstrött

 
Ni som har följt mig här på bloggen vet ju alla olika faser jag har gått igenom. För ca 5 år sedan kunde jag sitta uppe långt in på nätterna och redigera bilder till alla reportage det var inga problem att vara uppe länge. Sedan när jag hade min posttraumatiska stress efter leukemin var min kropp så trött och jag fick somna tidigt. 
 
 
Nu kan vara uppe lite mer på kvällarna igen om jag vill. Jag behöver inte somna precis kl 22 som det var efter jul. Jag lyssnar på kroppen alltid, så det blir som det passar just nu. Det är stor skillnad för mig att inte ha en trötthet i kroppen, men sedan kan jag vila när jag vill och vara ifrån höga ljud osv på dagarna och det guld värt. 
 
Idag blir det stan igen och så lunchdate med min vän Cecilia. Listan är lång på allt jag ska göra. Två andra möten / jobb i stan också men nu är det bara kul. Snart väntar stugandagar igen. Hoppas du har det bra. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips på fina vattenkannor, en av dessa ska jag ha i stugan, visar senare
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *