Inte har man suttit på ändan direkt

Annonslänkar Bagaren och kocken, Royal design
 
Idag har jag inte suttit på ändan knappt någonting men det är bra det , man får motion av trädgård och fixa ärenden. Jag började med att klippa gräs i stugan innan vi åkte till stan på lite ärenden. Jag har handlat blommor till framsidan av huset här hemma och en massa annat.
 
 
Mitt skafferi i stugan , mina fina porslinsformar finns HÄR 
 
 
Älskar duka med fina servetter tex. HÄR
 
Sedan har Kalle fixat rem till gräsklipparen här hemma men då var såklart den andra remmen också trasig så jag har klippt med handjagaren här hemma. Ja motion blev det i alla fall. Nu ska jag köpa ny rem imorgon och en massa nya ärenden väntar och så få fina ögonbryn. 
 
Nu är det dags att sköta allt här vid datorn så det blir en lång kväll.
 
Ta hand om er fina ni
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Önskar mig jeansservetter  HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *