Funderar på trädgården

Annonslänkar Lexington och Royal design
 
Godmorgon, jag ska ut och klippa gräset nu här i stugan innan det blir ärenden på stan. Det tar bara 30 min i stugan så det är inte jobbigt. Jag funderar en del på trädgården vid sjön men jag kommer bara göra några rabatter med rosor just nu tror jag.
 
 
 
 
Vi ska renovera en flaggstång som är fastsatt i ett träd just nu. Den skulle vara roligt att hissa till midsommar. 
 
 
 
Min stora fina Lexingtonväska får åka mycket bil nu, årets modell finns HÄR Toppen att packa när vi åker fram och tillbaka mellan husen.
 
Ha en bra dag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Servettringar i korg HÄR har jag beställt till stugan , Servettringar i metall HÄR 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Funderar på trädgården”

  1. Jag tycker, att naturen runt din stuga verkar att vara SÅ fin! Om jag vore i ert ställe, skulle jag göra så lite ingrepp som möjligt bara klippa gräs, hålla undan sly och ovälkomna växter. Fast inte hålla undan alla lupiner förstås. Lite tillsyn behöver de, annars tar de över helt. Jag tror, att du kan ta allra finast bilder i denna natur. Alltså ingen överdådig villa/radhusträdgård i denna supervackra omgivning. Lycka till!

  2. Det är så vackert som det är, vilket underbart läge. Tänk att få sitta på bänken där och bara glo 😉
    Jag håller med Bettan här ovanför, ta det varligt. Det naturliga är kanske vackrast.

  3. Vill bara säga att jag älskar ditt sommarhus!
    Jag vet att du har bra idéer men tror du att rosor passar på din tomt? Jag är lite tveksam. Rosor är som lite mycket för en tomt vid en sjö tycker jag. Jag gillar en iris, den skulle trivas där! Och senare i årstiden något mer lantligt, mer naturligt. Vad tycker du?
    Det var bara några tankar jag hade! Jag önskar dig 1000 vackra dagar där!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *