Fin entre

  
Godmorgon fina bloggläsare, baldagen idag. Elin och Jakob dansar bal i Linköping, det är nordens största bal. De har tränat jättelänge för att kunna dansa alla danser idag. 
 
 
Dörrmatta i jute HÄR 
 
Vi är lite sugna att någon gång sätta glas i dörrarna i stugan . Här hemma känns det som att vi alltid har så mycket att renovera och göra och i stugan är mycket redan klart så vi får nog satsa lite tid och pengar på att få lite mer målat på huset hemma först. Kalle är ledig efter Elins student och då ska vi fortsätta måla här hemma.
 
Ha det bra
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Fin regnjacka HÄR
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Fin entre”

  1. Vilken välkomnande och fin entré. Jag har ägnat all tid åt syateljén och har glömt bort våran entré till huset. Jag får ta tag i det nästa vecka. I dag ska vi ha invigningsfest i syateljén. Det ska bli så kul. Ha en fin lördag.

  2. Jag själv dansade bal på Katedral för sju år sen, ungefär i samma veva som jag började läsa din blogg! Hoppas Elin får en fantastisk dag och man kan få se bild på klänningen, brukar vara så fantastiskt att se!

  3. När min dotter tog studenten var det så många outfits som skulle fixas, balklänning, klänning till mösspåtagning, klänning till stipendieutdelning, klänning till utspring och till sist 👗 till den stora studentfesten. Är det likadant för din dotter?. Mvh Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *