Vad ska man skriva om idag då?

Annosnlänkar Campadre
 
Jag försöker ju blogga 2-3 gånger om dagen, ibland kan man känna ska jag bara visa upp en liten krydda 🙂 Ja ni förstår vad jag menar, men jag har ju bloggat med mina egna bilder i snart 11 år från samma hus så det gäller ju alltid vara lite kreativ osv. Sedan när jag besöker andra bloggar så brukar jag tänka att det behöver inte vara så himla perfekt och nytt som händer hela tiden. Det är bara skönt att läsa om normala människor och vad de gör, med sina ups and downs. För mig är det viktigast att det är den personens egna hem, egna liv och egna bilder. Jag personligen gillar inte instagramkonton eller bloggar där man använder andras bilder och tipsar om andra konton hela tiden. 
 
 
Ibland har man mycket att berätta och ibland har man inte så mycket att visa upp osv. När livet är på topp så är det på topp och när det är skit så är det skit. Det är inte alltid så lätt att alltid hitta nya saker att blogga om men för det mesta är det inga problem för mig. Tre inlägg om dagen är för det mesta bara kul och jag gör det jag brinner för. Nu när jag är konstig och ”sjuk” så får jag anpassa mig efter den situationen. Ni är fantastiska som inte verkar tröttna. Ni kommer tillbaka och runt jul var ni riktigt många. 
 
 
Älskar dessa glasen, finns hos Campadre HÄR ( fast det är ju tänkt som en vinglas) 
 
Den här kryddan då som jag köpte, jag hade en tanke med den och min man som gör mojito förstod poängen så han fixade drinkar och kom hem med rosor från Ica. Kalle är bäst på att göra vardag lite festlig. Ja det var ju i fredags och nu är helgen slut. Receptet kan jag tyvärr inte dela för jag vet inte hur man gör, bara att de är väldigt goda. 
 
Vi ses ju imorgon igen, jag ska sova nu. Min yrsel gillar sömn, sover som en stock och vill knappt vakna
 
Ha det bra bästa ni
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vad ska man skriva om idag då?”

  1. Synd om dig med din yrsel. Har du kollat att det inte kan vara kristallerna, det var ngn som kommenterade detta. Jag har haft det oxså.Det finns rörelseprogram för hur man ska få bort det. Prata med din doktor.
    Kram Lotta

  2. Jag måste ju säga att jag verkligen tycker du varierar dina inlägg! Jag har aldrig upplevt att du bara visar "samma" bilder eller att det någonsin blir tröttsamt. Däremot finns det många instagramkonton som kör samma heeeela tiden och jag förstår verkligen inte att de inte kan se det själva? Gillar inte heller instakonton som hela tiden lägger upp andras instabilder i sina flöden! Fortsätt precis som du gör jag följer dig mer än gärna och ser så mycket fram emot när ni köpt ert sommarhus och att få följa er där! Kram/Annamaria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *